Email:Ora : 11:54    Data : 18-05-2017 Domeniu: Banci
UniCredit oferă clienților săi noi facilităţi în Mobile B@nking şi Online B@nking

UniCredit Bank implementează semnarea plăţilor de până la 800 de lei prin scanarea amprentei digitale și oferă clienților o dobândă mai mare pentru depozitele constituite prin canale digitale. UniCredit își menține promisiunea strategică de a inova și investi permanent în digitalizarea activității sale, printr-un demers de dezvoltare continuă menit să ofere clienţilor posibilități facile de a accesa serviciile băncii si să le facă viaţa mai uşoară.

Astfel, UniCredit oferă utilizatorilor aplicației de Mobile B@nking opțiunea de a autoriza plăți de până la 800 de lei (sau echivalentul în valută) folosind doar amprenta digitală, pentru telefoanele compatibile.

”Investițiile în dezvoltarea digitală sunt o prioritate pentru noi, iar în acest context aplicația Mobile B@nking reprezintă un vârf de lance al ofertei pentru persoane fizice. Ne dorim ca această aplicație să ajungă să fie utilizată de cât mai mulți dintre clienții noștri, pentru că este un instrument util, care le face mai ușoară interacțiunea cu banca, permițându-le să realizeze operațiuni bancare diverse de oriunde se află și la orice oră. Actuala ofertă pentru depozite la termen și autorizarea plăților prin amprentă digitală reprezintă beneficii suplimentare pe care le oferim clienților, din dorința de a le face viața mai ușoară”, declară Septimiu Postelnicu (foto), Şef Divizie Retail în cadrul UniCredit Bank.

Clienții UniCredit care dețin telefoane compatibile pot opta pentru autentificarea plăţilor de până la 800 de lei (sau echivalentul în valută) prin citirea amprentei digitale, fără a mai fi necesară introducerea codului PIN. Această funcționalitate, similară celei utilizate pentru accesarea aplicaţiei (pentru terminalele compatibile), îmbunătăţeşte experienţa utilizatorului, sporind totodată şi standardele de securitate.

Mai mult, utilizatorii care constituie un depozit la termen prin Mobile sau Online B@nking primesc în plus 0,15 puncte procentuale la dobândă față de dobânda acordată pentru acelaşi tip de depozit deschis în sucursală. Ei pot alege durata depozitelor - de 1 lună, 3 luni, 6 luni sau 12 luni și pot opta pentru reînnoirea automată a acestora. Pe toată perioada iniţială a fiecărui depozit, până la prima maturitate, dobânda primită de client este fixă. Depozitele se reînnoiesc automat cu dobânda de depozit în vigoare la data prelungirii, în funcţie de suma, valuta, termenul și canalul utilizat pentru constituirea depozitului. În cazul depozitelor la termen constituite pe o perioadă de minimum 6 luni și cu opțiune de prelungire automată la maturitate, comisionul de retragere numerar prin casierie este zero, pentru retrageri efectuate la fiecare scadenţă ulterioară primei prelungiri automate.

În ceea ce privește comisioanele de transfer prin Online sau Mobile B@nking, acestea sunt cu 75% mai mici decât cele aferente aceloraşi operaţiuni ordonate în sucursale. În prezent, aplicațiile de Online şi Mobile B@nking de la UniCredit Bank sunt gratuite și printre cele mai avansate produse de acest fel din piață. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.