Email:Ora : 13:17    Data : 22-05-2017 Domeniu: Telecomunicatii
TP-Link România are un nou manager general

TP-Link România, liderul pieței locale de echipamente WLAN, are un nou manager general din această lună, în persoana lui Zick Zhao (foto). De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronică și Tehnologie din China. S-a alăturat echipei TP-Link în iulie 2015, iar în luna noiembrie a aceluiași an a preluat poziția de manager de vânzări în cadrul reprezentanței TP-Link din Polonia. În aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager în cadrul TP-Link Rusia. În calitate de general manager TP-Link România, Zick Zhao va fi responsabil de extinderea activității companiei pe piața locală.

„Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei TP-Link România, această numire fiind pentru mine în egală măsură o mare oportunitate, cât și o provocare. Responsabilitatea mea este să mențin ritmul foarte bun de dezvoltare al business-ului din România, punând în principal accent pe extinderea segmentului SOHO, în special a categoriei Smart Home, dar și a segmentului SMB. Suntem lideri de piață pe acest segment datorită calității și fiabilității produselor noastre, dar și profesionalismului echipei de marketing și vânzări. Împreună, sunt sigur că vom continua să oferim clienților români aceleași standarde înalte de calitate a serviciilor”, a declarat Zick Zhao, general manager TP-Link România. Este pasionat de drumeții și gătit, în special mâncare chinezească.

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.