Email:Ora : 10:13    Data : 29-05-2017 Domeniu: IT
ABN Systems: şoferii români au cumpărat cu 72% mai multe kituri handsfree

Creşterea valorii amenzilor rutiere, ca urmare a creşterii valorii salariului minim pe economie de la 1 februarie 2017, a avut ca efect, printre altele, stimularea vânzărilor de sisteme „mâini libere”. Preţul mediu al unui astfel de produs, casca Bluetooth, este mult sub cuantumul amenzii minime, de 290 de lei, culmea chiar pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc, fără a avea un dispozitiv de tip „mâini libere”.

„Creşterea din primul trimestru ne-a luat un pic prin surprindere pentru că ne-a depăşit toate prognozele în care am ţinut cont de factori economici, raţionali precum creşterea puterii de cumpărare şi a încrederii, respectiv promoţiile de marketing. Modificarea salariului minim pe economie a produs o reacţie în lanţ care a atins inclusiv segemntul accesoriilor telecom”, a declarat George Barbu, director comercial ABN Systems, unul dintre cei mai mari distribuitori de accesorii telecom şi entertainment din România – un business antreprenorial fondat în 2002.

ABN Systems a vândut în primul trimestru al anului 38.000 de sisteme handsfree, în creştere cu aproximativ 70% faţă de T1 2016, iar valoarea acestora a depăşit jumătate de milion de euro.

„Nu pot decât să mă bucur de acest fapt şi anume că românii investesc în număr tot mai mare în sisteme menite să le protejeze integritatea fizică şi, de ce nu, şi pe cea financiară”, a spus George Barbu.

ABN Systems International este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă si accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016, respectiv 9,6 milioane euro în 2015 şi 8,5 milioane euro în 2014. Compania fondată în 2002 are în prezent peste 50 de angajaţi.

Departamentul B2B oferă consultanţă clienților existenţi şi potenţiali în alegerea și implementarea soluțiilor de telecomunicații profesionale adecvate necesităţilor lor, lucrând cu branduri puternice precum Plantronics, Polycom, Lifesize, Logitech, Avaya, Konftel, Lenovo, Panasonic, lideri mondiali în domeniul soluţillor pentru: call center, audio – video conferinţă, birou sau mobile. Printre partenerii ABN Systems se numara companii precum: Vodafone, Orange, Telekom, Oracle, Tarom, TechTeam, Nokia, Siemens, HP România, Xerox, GeCad România, TNT, Accenture Services, Microsoft Romania, Raiffeisen Bank, BCR, BRD, ING Bank, Credit Europe Bank, precum și unele agenții guvernamentale.

Departamentul de Retail (KA) este axat pe distribuţia de produse şi accesorii electro-IT&C către reţelele mari de magazine. Portofoliul de produse este alcatuit din peste 15000 de coduri de la mai mult de 50 de branduri din Europa, Asia si US. ABN Systems are parteneriate cu toate reţelele mari de magazine precum Altex, Media Galaxy, Germanos, Telekom Romania, Orange, Vodafone, Arsis, Carrefour, Cora, Auchan, Real Hypermarket și nu numai.

Departamentul de Distributie se ocupă cu distribuirea produselor importate direct sau achiziţionate local, către reseller-ii specializaţi din toată ţara. Portofoliul departamentului cuprinde clienţi activi în domeniul electro-IT&C din Romania atât din sfera on-line (Emag, Evomag, PC Garage, etc.), cât şi off-line (magazine) retail sau B2B din ţară.

Departamentul de vânzări directe gestionează cele două site-uri de vânzări online: talksmart.ro şi casti.ro, precum şi vânzările prin intermediul platformei Marketplace a Emag. De asemenea, departamentul administrează şi truebrands.ro, un magazin on-line si showroom-ul acestuia, care se adresează persoanelor active, iubitoare de natură şi sport cu mărci consacrate din domeniu: Adidas, Converse, Fila, Nike, Puma, Speedo, Skechers, Saucony. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.