Email:Ora : 10:21    Data : 06-06-2017 Domeniu: IT
Noi produse ASUS prezentate la The Edge of Beyond

În cadrul evenimentului The Edge of Beyond, organizat cu prilejul Computex 2017, directorul companiei ASUS, Jonney Shih (foto), a prezentat noua linie de portabile ultraușoare ZenBook și VivoBook, ce împing mai departe granițele tehnologiei și ale designului, oferind o experiență mobilă avansată. Printre noile modele ușoare și elegante, se numără ZenBook Flip S (UX370), cel mai ușor laptop convertibil din lume, ZenBook 3 Deluxe (UX490), cel mai ușor laptop de 14" din lume1, ZenBook Pro (UX550), cel mai subțire, cel mai ușor și cel mai puternic ultraportabil destinat profesioniștilor la această dată, ASUS VivoBook S15 cu display de 15,6" și o carcasă asemănătoare cu cea a laptopurilor 14" și ASUS VivoBook Pro 15 - cel mai puternic exemplar din serie.

Noile laptopuri îmbunătățesc productivitatea utilizatorilor, oferindu-le cea mai bună experiență de lucru, grație suportului pentru majoritatea funcțiilor noi din Windows 10, incluzând Windows Ink, Windows Hello, Cortana și Modern Standby.

Dezvăluind noile produse, directorul Jonney Shih a declarat: “Astăzi vorbim despre efortul nostru continuu de a atinge perfecțiunea. Noile linii ZenBook și VivoBook trec cu adevărat de granițele necunoscutului, oferind tuturor o nouă definiție a laptopurilor subțiri, frumoase și puternice.”

Gregory Bryant, Vicepreședinte Intel Client Computing Group, a spus la rândul său: “ASUS s-a aflat în fruntea plutonului ce a livrat noi tehnologii și experiențe pentru mulți utilizatori. Uimitoarea linie de calculatoare ZenBook și VivoBook, motorizată integral de procesoarele Intel Core din cea de-a șaptea generație, le oferă oamenilor opțiunea unor PC-uri subțiri și ușoare, stilate și cu performanțe ridicate.“

Lângă produsele menționate mai sus, a fost prezentat Blue Cave, un router Wi-Fi inteligent cu design ieșit din comun, ce a captat toate privirile. Alte produse inovatoare din zona expozițională au fost: ZenFone AR, primul telefon cu suport Tango și Daydream, monitorul Designo MZ27AQ fără ramă, cu diagonala de 27", PC-urile all-in-one Vivo AiO V241 și Zen AiO ZN242 cu procesoare Intel Core, memorie Intel Optane și ecrane NanoEdge cu ramă subțire. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.