Email:Ora : 11:58    Data : 26-06-2017 Domeniu: IT
TotalSoft o numește pe Dania Șelaru în funcția de EAS Executive Director

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți producători de software din România și parte a companiei turce Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Daniei Șelaru (foto) în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software). În noul rol, aceasta va coordona o echipă de peste 200 de oameni și va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft în România.

Dania Șelaru aduce aproape 20 de ani de experiență în industria de IT&C, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii multinaționale, precum IBM și Telekom. Experiența sa vastă, cunoștințele și pasiunea pentru tehnologie inovatoare vor aduce un plus valoare echipei TotalSoft.

Unul dintre obiectivele Daniei Șelaru este de a poziționa TotalSoft ca furnizor strategic de tranformare digitală pentru companiile din România. Îmbunătățirea satisfacției clienților prin optimizarea proceselor interne de livrare și implementarea celor mai bune practici din industrie vor fi, de asemenea, printre principalele obiective ale Daniei.

“TotalSoft este o companie unică pe piața locală, cu o bază de clienți impresionantă și un portofoliu de produse care acoperă nevoile de business ale companiilor din majoritatea industriilor din România. Sunt încântată să mă alătur acestei echipe minunate, care a făcut posibilă evoluția TotalSoft, și doresc ca împreună să rămânem partenerul clienților noștri, sprijinindu-le eforturile de reconfigurare digitală a afacerilor”, a declarat Dania Șelaru.

TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Produsele de top ale TotalSoft – Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical – sunt lideri de piață în România, cu aplicare în nouă verticale de business: financiar, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.

Piața EAS din România promite un avans anual de peste 9% a ratei de creștere medii anuale (CAGR) până în anul 2021.
TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

Dania Șelaru este absolventă a Facultății de Fizică din cadrul Universității București și are un MBA obținut la The Open University.

Înființată în 1994, compania TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) din Europa Centrală. În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

TotalSoft face parte din Logo Business Investment S.A. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri.

Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.