Email:Ora : 12:13    Data : 28-06-2017 Domeniu: IT
Noul portofoliu de soluţii de centre de date al Lenovo, prezentat şi în România

După evenimentele Tech World Transform (New York) și ISC High Performance (Frankfurt), unde CEO-ul Lenovo, Yuanqing Yang, a prezentat întregii lumi noutăţile Lenovo, a venit şi rândul Lenovo România de a vorbi presei de specialitate despre portofoliul regândit de soluții end-to-end al companiei pentru centre de date care le permite utilizatorilor să valorifice procesul de digitalizare a mediului de business (“intelligence revolution”) și să creeze un fundament tehnologic puternic care susține instrumentele de transformare a companiilor, cum ar fi analiza datelor, high performance computing (HPC), servicii de cloud hibrid, inteligența artificială și machine learning.

Din poziția de lider în ceea ce privește gradul de satisfacție a clienților și a fiabilității serverelor x86 ajunse la un nuăr de 20 de milioane de unităţi, Lenovo introduce, aşadar, cel mai cuprinzător portofoliu de servere, servicii de stocare a de date, rețelistică, software și centre de date din istoria companiei.

„După achiziţia diviziei de servere x86 de la IBM, Lenovo a devenit un jucător major în industria serverelor. Astăzi, Lenovo a devenit furnizorul TOP 500, cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial. Lenovo ocupă locul 2 în listă cu 92 de mențiuni și se plasează pe primul loc în supercomputing în China. De asemenea, la capitolul fiabilitate, suntem singurii care au downtime neprogramat de doar 1%. Prin noua ofertă, Lenovo demonstrează că ştie să se poziţioneze corect în cea de-a patra revoluţie industrială pe care o trăim!”, a spus Aurel Neţin, Country Manager, Lenovo România.

Cu acest prilej, Lenovo a lansat şi două branduri dezvoltate special pentru a consolida poziția de lider la nivelul satisfacției clienților: ThinkSystem și ThinkAgile.

„Soluțiile de centre de date ThinkSystem și ThinkAgile oferă organizațiilor resurse flexibile care se pot adapta nevoilor în schimbare ale companiilor. În ultimii trei ani, serviciile de cloud hibrid s-au maturizat substanțial, iar arhitecturile definite prin software și infrastructura hiperconvergentă au revoluționat status quo-ul infrastructurii IT din companiile mari. Pentru a răspunde acestor schimbări, clienții se confruntă cu provocări, printre care evoluția strategiilor privind infrastructura și definirea celui mai bun mod de a susține această infrastructură acum și în viitor”, a spus Doru Ristea (foto), Key Accounts Team Leader, Lenovo România.

Noul portofoliu ThinkSystem, complet transformat, bazat pe procesoare Intel Xeon Scalable, reunește serverele, soluțiile de stocare și sistemele tip networking sub un singur brand unificat, care reprezintă standardul de referință din industrie. ThinkAgile reprezintă un portofoliu cu totul nou de soluții definite de software, construit pe baza platformelor ThinkSystem de la Lenovo: se adaptează nevoilor IT în schimbare și, în același timp, reduce complexitatea și costurile generate de depozitele de date din sistemele IT tradiționale. Generând rezultate și mai bune atunci când sunt folosite împreună, portofoliile ThinkSystems și ThinkAgile le permit clienților să pună bazele unui centru de date adaptabil la viitor.

Există şi în România un proiect HPC (High Performance Computing) de succes al Lenovo România, realizat cu fonduri europene, finalizat de ceva vreme, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.