Email:Ora : 10:50    Data : 30-06-2017 Domeniu: IT
DB Global Technology lansează DB Tech School și pregătește o nouă generație de specialiști software români

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, lansează DB Tech School, un program de pregătire pentru specialiștii software aflați la începutul carierei, care sunt interesați de limbajele Java, C/C++ și JavaScript. Programul va include cursuri specializate în domenii precum Java, Software Development Life Cycle, Agile și ITIL, precum și practică efectivă. Participanții vor face parte din echipele DB Global Technology și vor fi implicați în proiectele în desfășurare în cadrul centrului.

„După succesul programului Java School, organizat anul trecut în premieră în România, am luat decizia să îl transformăm într-o tradiție, precum și să îl extindem și îmbunătățim. DB Tech School va implica și va pregăti specialiști software pasionați, care se află la început, oferindu-le noi perspective, precum și oportunitatea unei cariere pe termen lung în cadrul unei echipe recunoscute la nivel internațional”, a declarat Marian V. Popa (foto), Director General al DB Global Technology.

DB Tech School va selecta aproximativ 25 de participanți din rândul studenților aflați în ultimul an de studiu, al persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat, precum și al celor care au absolvit o facultate acreditată cu specializare în informatică sau inginerie software. Programul începe pe 17 iulie și se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate, iar toți participanții vor fi remunerați în acest interval. În funcție de rezultatele obținute în cadrul DB Tech School, absolvenții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a se alătura echipei DB Global Technology.

DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire, fiind operațional din ianuarie 2014.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și TransactionBanking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice.

Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale). 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.