Email:Ora : 12:34    Data : 06-07-2017 Domeniu: Banci
Moneymailme se lansează şi în activitatea de carduri

În 2016, la doar 28 de ani, olteanul Mihai Ivaşcu a pus bazele companiei Moneymailme, o companie inovatoare, cu sediul la Londra. Încadrată în nişa fintech, Moneymailme este o aplicaţie de transfer internaţional de bani în valute diferite ce oferă, în acelaşi timp, posibilitatea de comunicare între utilizatori prin text, audio şi video. Este, de facto, prima aplicaţie din lume ce permite transfer de bani în timpul unui apel video.

Aplicaţia asigură realizarea de tranzacţii fără costuri între utilizatori, suma minimă de transfer fiind de 1 cent, lucru posibil datorită sistemului de parteneriate cu instituţii financiare autorizate la nivel global. Infrastructura tehnică permite în prezent utilizarea acesteia în 130 de ţări şi posibilitatea de a dona cauzelor din lista inclusă în aplicaţie, într-un mod rapid şi fără costuri suplimentare.

Mai mult, Moneymailme a anuţat că le va oferi utilizatorilor carduri virtuale şi în format fizic în urma unui parteneriat cu Prepaid Financial Services şi MasterCard. Mutarea vine după ce compania a decis să elimine comisioanele pentru depozite, conform unui comunicat de presă emis de companie.

Cardul Moneymailme va putea fi înrolat în portofelul electronic pe mai multe tipuri de valute. Drept urmare, în momentul în care un utilizator efectuează o tranzacţie într-o anumită valută, aceasta este preluată automat din portofelul corespunzător.

Astfel, aplicaţia Moneymailme se poziţionează la intersecţia a două industrii: telecom şi banking. Prin intermediul ei, utilizatorii pot iniţia conversaţii, pot partaja fisiere şi pot depozita, trimite şi primi bani gratuit. Mai mult, aplicatia ofera functia de apel video cu capacitati de transfer de numerar chiar in timpul apelului. Compania este prima din lume care a lansat o aplicație ce oferă servicii de integrare a apelurilor video cu transfer de numerar (e-bani). 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.