Email:Ora : 11:50    Data : 07-07-2017 Domeniu: IT
Kaspersky Lab introduce o aplicație gratuită pentru bateria dispozitivelor Android

Kaspersky Lab a introdus o nouă soluție pentru utilizatorii de dispozitive Android, Battery Life. Această aplicație gratuită a fost creată pentru a evita situația în care utilizatorii de telefoane rămân fără baterie în cel mai nepotrivit moment.

Conform unui studiu, 9 din 10 utilizatori intră în panică atunci când li se descarcă bateria telefonului. Acest lucru nu este surprinzător, ținând cont de faptul că oamenii sunt mai îngrijorați atunci când nu au telefoanele cu ei decât atunci când sunt fără partenerii lor.

În multe dintre cazuri, să ai un smartphone descărcat nu este doar o experiență neplăcută, ci una potențial riscantă. De exemplu, un utilizator ar putea rămâne fără posibilitatea de comunicare prin intermediul mobilului într-o situație de urgență sau atunci când se află într-un mediu necunoscut. Battery Life este conceput pentru a rezolva această problemă.

Soluția Kaspersky Lab analizează toate aplicațiile de pe dispozitivele utilizatorului și le identifică pe acelea care consumă cea mai multă energie. Acest lucru este foarte important, tinând cont de faptul că 96% dintre aplicațiile de pe dispozitivele Android rulează în background, chiar dacă utilizatorul nu le-a lansat. Battery Life poate opri acești ”consumatori de baterie” și extinde, astfel, durata de viață a bateriei dispozitivului. De asemenea, Battery Life va afișa utilizatorului un mesaj urgent dacă vreo aplicație începe să folosească mai multă energie decât în mod normal.

O altă caracteristică utilă a Battery Life este abilitatea de a calcula timpul rămas înainte ca bateria smartphone-ului să fie descărcată complet. Această informație le oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi urgent o modalitate de a-și încărca telefonul înainte să nu-și mai poată folosi telefonul. În mod similar, în timpul alimentării, Battery Life calculează timpul rămas până când bateria este încărcată.

”Misiunea noastră de a proteja utilizatorii include reducerea riscurilor digitale la minimum din toate direcțiile, nu doar la nivelul amenințărilor cibernetice”, spune Elena Kharchenko, Head of Consumer Product Management la Kaspersky Lab.

“Battery Life îi ajută pe oameni să rămână conectați. Desigur, este important să ne amintim și de securitatea Internetului când suntem online. De asemenea, este la fel de important să luăm în calcul protecția vieții noastre private de ochii curioși și protecția dispozitivului împotriva pierderii sau a furtului. Pentru toate aceste motive de îngrijorare, am pregătit și soluțiile potrivite.”

Kaspersky Battery Life ocupă doar 15 Mb și rulează pe platforma Android 4.1-6.0.1, într-un număr limitat de limbi străine.

Kaspersky Lab este o companie globală din domeniul securității cibernetice, care în anul 2017 aniversează 20 de ani de activitate. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

Portofoliul companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab, precum și 270.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.