Email:Ora : 11:52    Data : 07-07-2017 Domeniu: IT
Companiile se pot alinia normelor GDPR utilizând aplicaţia G DATA Patch Management

Pe 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul general UE (General Data Protection Regulation - GDPR) privind protecţia datelor, pentru a consolida și unifica datele din Europa. Asta include şi asigurarea infrastructurii IT împotriva atacurilor cibernetice, pentru a preveni furtul de date.

Instalarea actualizărilor din programe este un factor important în închiderea breşelor de securitate, care sunt adesea exploatate de atacatori. Aplicaţia G DATA Patch Management ajută administratorii să-și îndeplinească obligațiile și permite ca patch-urile implementate să fie lansate imediat sau progresiv în rețea.

În combinație cu soluțiile antivirus eficiente dezvoltate de G DATA, oferă sistemelor IT o protecție completă împotriva furtului de date, oferind companiilor un ajutor valoros în vederea respectării noilor reglementari.

Noile reglementări afectează toate companiile care colectează și procesează date personale, de exemplu bazele de date ale clienților. Companiile trebuie să asigure o protecție globală a tuturor sectoarelor importante, prin implementarea tehnologiilor "de ultimă generație" sau, în caz contrar, sunt pasibile la sancțiuni financiare severe.

Companiile care folosesc programe vechi şi neactualizate şi se expun astfel la atacuri cibernetice, riscă să fie amendate pentru nerespectarea regulilor. Elaborarea regulilor obligatorii de conformitate, care definesc modul de gestionare a informațiilor sensibile, este unul dintre pașii cheie.

O altă componentă importantă este asigurarea protecției globale a sistemelor informatice împotriva scurgerilor de date și a atacurilor cibernetice. Aici intră în joc soluții care conțin un sistem de gestionare a patch-urilor. Acestea permit ca actualizările furnizorilor de software să fie instalate imediat în rețea.

O soluție de administrare a patch-urilor este o modalitate eficientă de a face față multitudinii de actualizări ale programelor. G DATA Patch Management este un modul add-on pentru soluțiile de rețea ale producătorului de securitate IT care sprijină administratorii de reţele în distribuția eficientă a patch-urilor software.

Printre avantajele G DATA Patch Management se numără administrarea patch-urilor la nivel centralizat (actualizările sunt distribuite centralizat clienților de reţea individuali prin serverul de administrare, dar este posibilă și o lansare pas cu pas, risc minimizat (patch-urile pot fi lansate mai întâi într-un mediu de testare pentru a exclude orice probleme de compatibilitate cu sistemul clientului de reţea) şi actualizarea permanentă (cu G DATA Patch Management, managerii IT se asigură că toţi angajații folosesc întotdeauna cele mai recente versiuni ale software-ului instalat și, astfel, închid orice breşe de securitate).

G DATA Software AG este pionier în industria de antivirus. Au trecut mai bine de 30 de ani de când compania, fondată în Bochum în 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virușilor. La momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanți producători de soluții de securitate IT din lume.

Gama sa de produse include soluții de securitate pentru utilizatori casnici și pentru companii mici, medii și mari. Soluțiile de securitate G DATA sunt disponibile în peste 90 de țări din întreaga lume.

G DATA este solution partner Microsoft Cloud in Germany. G DATA este primul și singurul furnizor de soluţii antivirus care face parte din Microsoft Cloud Germany - cu o arhitectură de securitate special concepută pentru Azure. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.