Email:Ora : 12:48    Data : 12-07-2017 Domeniu: IT
Lenovo atinge 42 de noi benchmark-uri record pentru performanța portofoliului ThinkSystem

Lenovo a anunțat atingerea a 42 de noi benchmark-uri recordA la nivel mondial pentru portofoliul ThinkSystem, integrat cu cele mai noi procesoare scalabile Intel Xeon. Portofoliul de soluții ThinkSystem este conceput pentru a ajuta clienții să genereze o reducere a complexității și să facă față celor mai solicitante sarcini de lucru.

Noul portofoliu ThinkSystem reunește cele mai performante sisteme din întreaga industrie sub un brand unic care include servere, sisteme de stocare și de rețea. Portofoliul ThinkSystem se poate adapta la nevoile IT în continuă schimbare, reducând în același timp complexitatea și costurile generate de sistemele IT tradiționale. Cel mai recent portofoliu de servere Lenovo include 14 servere cu capacitate mare de configurare, oferite în formatele rack și tower, platforme de importanță critică, „dense” și „blade”, precum și sisteme noi hiperscalabile.

Astfel, clienții au posibilitatea de a-și simplifica infrastructura IT, ceea ce conduce la un nivel ridicat de servicii ale operațiunilor centrului de date care se reflectă direct în dezvoltarea afacerii. Mai mult, clienții nu trebuie să se teamă de incompatibilitatea între diferite tehnologii sau de incapacitatea de a scala tehnologia pe măsură ce volumul de lucru se modifică. Lenovo a conceput portofoliul ThinkSystem pentru a fi compatibil cu echipamentele în care organizațiile au investit deja, fără a fi necesară o re-proiectare totală a centrului de date.

Lenovo a adăugat șapte soluții noi care acoperă servicii precum cloud, big data, analytics și baze de date, care sunt susținute de noile servere ThinkSystem și a prezentat două soluții noi Intel® . Aceste soluții enterprise sunt concepute să ofere valoare adaugată clienților prin utilizarea inovațiilor Lenovo în materie de performanță și fiabilitate a serverelor, precum și a colaborării cu parteneri lideri din industria de software.

În afară de reducerea complexității și eficientizarea operațiunilor, clienții doresc din ce în ce mai mult să obțină rezultate mai bune de la investițiile realizate, dar și să aibă mai multă încredere că partenerul lor de tehnologie o să livreze performanța și disponibilitatea necesare pentru a rula sarcini de lucru solicitante și în continuă evoluție, precum Serverul Microsoft SQL. Valorificând reputația îndelungată de furnizor de servere x86 lider din perspectiva fiabilității și gradului de satisfacție a clienților1, noile servere ThinkSystem de la Lenovo au obținut 42 de recorduri mondiale pentru performanță.

Lenovo s-a bucurat de succes și în susținerea clienților de pe piața financiară, livrând 26 de benchmark-uri STAC-M3 în materie de leadership pentru serverele ThinkSystem SR950 și ThinkSystem SR650. Benchmark-urile STAC-M3 măsoară sarcinile de lucru solicitante în analitice de serii cronologice. Sistemul ThinkSystem SR950 a stabilit recorduri mondiale la 9 din cele 15 standarde obligatorii, precum și la două dintre standardele opționale STAC-M3 ‘big-memory’ Shasta. Unul dintre aceste rezultate a fost de aproape două ori mai mare comparativ cu scorurile anterioare obținute în baza benchmark-ului STAC-M3 Shasta 4.

De asemenea, serverul ThinkSystem SR650 a stabilit recorduri mondiale și la 15 din 17 standarde privind timpul de răspuns mediu prin rularea suitei STAC-M3 Antuco, comparativ cu rezultatele publicate anterior pentru serverele de tipul single-node 2 socket care rulează sistemele Kx kdb+ baza de date7. Rapoartele privind benchmark-ul STAC-M3 pentru serverele SR950 și SR650 sunt disponibile public. Serverul Lenovo ThinkSystem SR650 a stabilit un nou record mondial în ceea ce privește performanța la categoria single node 2-socket cu parametrul SPECmpiM_base2007 din cadrul suitei MPI M2007 a Benchmark-ului SPEC MPI 2007 9.

Mai mult, Lenovo a stabilit recorduri mondiale devenind lider și la standardele de referință SPECvirt_sc20135 pentru serverul de tipul 2 socket și SPECjbb20156 pentru serverele de tipul 1, 2, 4, și 8 socket. Aceste rezultate prin care Lenovo a stabilit recorduri mondiale prin teste de referință demonstrează angajamentul asumat de companie în livrarea performanței pe care clienții o așteaptă de la serverele în care au investit, dar și în oferirea de sisteme flexibile cu fiabilitate ridicată.

“Rezultatele reconfirmă angajamentul Lenovo de a revoluționa piața și de a oferi un nivel de protecție a investiției fără precedent pentru clienți”, a declarat Kirk Skaugen, Președintele Lenovo Data Center Group. “Cele 42 de recorduri mondiale obținute în urma testelor de referință pentru portofoliul ThinkSystem care include cele mai noi procesoare scalabile Intel® Xeon®, dar și poziția de lider în topul furnizorilor de servere x86 din perspectiva fiabilității și gradului de satisfacție a clienților, ne consolidează capacitatea de proiectare tehnologică și capacitatea de a ne sprijini clienții pe măsură ce aceștia își transformă activitatea”.

Lenovo a anunțat și participarea la Programul Intel Select, care reprezintă un nou set de soluții marca Intel care rulează prin intermediul procesoarelor Intel Xeon Skylake-SP și vizează volumele de lucru complexe cu care se confruntă centrele de date în prezent.

Acestea asigură clienții că primesc o soluție la nivelul standardului industriei, simplificând și accelerând în același timp procesul de selectare, implementare și optimizare a infrastructurii de centre de date pentru a rula anumite sarcini de lucru. Conceptul Validat Lenovo pentru VMWare vSAN și Conceptele Validate Lenovo pentru serverul de înaltă performanță Microsoft SQL Server OLTP vor fi disponibile începând cu octombrie 2017. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.