Email:Ora : 11:10    Data : 18-07-2017 Domeniu: IT
Compania farmaceutică Elpen alege soluţiile Entersoft

Elpen SA, una dintre cele mai mari companii farmaceutice grecești, a decis implementarea soluției Entersoft CRM, Entersoft Mobile SFA & Entersoft Mobile MedRep pentru a fi utiizată în procesele curente de business de către aproximativ 240 de reprezentanți medicali, 20 de agenți de vânzări și 50 de utilizatori back-office.

Cu ajutorul soluției Entersoft, compania farmaceutică va fi capabilă să gestioneze mai eficient planificarea vizitelor, activităților și rezultatelor reprezentanților medicali și de vânzări, care vor fi echipați cu dispozitive mobile (tablete) pentru a-și îmbunătăți productivitatea.

Cu ajutorul aplicației Entersoft, directorii de vânzări (locali și regionali) vor avea acces la o largă varietate de rapoarte, grafice și tablouri de bord (Dashboards) care le vor furniza informații relevante pentru managementul echipelor, optimizarea strategiilor și a planurilor de acțiune.

Pentru a îmbunătăți activitatea reprezentanților medicali cu ajutorul unei aplicații moderne de management, ELPEN a ales soluția Entersoft Mobile MedRep, care va fi implementată pe tablete și PC-uri. Adițional, aplicația Entersoft Mobile SFA/Merchandising va fi personalizată pentru tabletele iPad pentru a răspunde nevoilor reprezentanților de vânzari care vizitează farmaciile. Soluția va include functionalități specifice și automatizări, cum ar fi crearea planurilor de vizite pe baza informațiilor geografice și altor parametri, preluarea comenzilor aplicând politicile comerciale și de creditare curente, înregistrarea informațiilor de merchandising și despre produsele competitoare din farmacii, furnizarea de informații și feedback clienților, situația plăților, statusul comenzilor etc.

"Suntem onorați de încrederea acordată companiei noastre de către ELPEN și vom depune toate eforturile pentru a dezvolta această colaborare", declară Sotiris Koukias (foto), director comercial al Entersoft.

În ultimii 50 de ani, ELPEN a dezvoltat, produs și exportat produse farmaceutice inovatoare în 60 de țări. Compania are peste 700 de angajați, dintre care 290 de responsabili de marketing care interacționează cu mai mult de 24.000 de medici și 3.500 de farmaciști din întreaga Grecie.

Entersoft România a fost fondată în anul 2008 și este subsidiară a companiei Entersoft S.A. cu sediul în Grecia. Misiunea Entersoft România, ca parte a grupului Entersoft, este de a oferi inovație tehnologică prin intermediul unor soluții de business integrate de tip ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), BI (Business Intelligence) și Mobile SFA (Sales Force Automation).

Entersoft S.A. este o companie care dezvoltă și furnizează soluții software de business, atât pentru departamente ale companiilor mari, cât și pentru companii mici și medii. Compania a cunoscut o creștere impresionantă în ultimii ani, dezvoltându-și constant portofoliul de clienți. Entersoft S.A. are o rețea extinsă de parteneri certificați care oferă capabilități ridicate de implementare și suport către clienți. Compania este listată pe piața alternativă de valori din cadrul Athens Stock Exchange, deține subsidiare în Bulgaria, România, Arabia Saudită iar în Grecia, Entersoft S.A. deține și companiile Retail Link S.A. și Cardisoft S.A. Entersoft S.A. este prezentă în 16 țări. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.