Email:Ora : 13:38    Data : 26-07-2017 Domeniu: Banci
Crédit Agricole România lansează Platinum Mastercard, primul card contactless în valute multiple de pe piaţa locală

Crédit Agricole Bank România lansează pe piaţa locală primul Platinum Mastercard cu mai multe valute, un card de debit premium de tipul "contactless", care permite consumatorilor să acceseze simultan conturile în EUR, USD sau Lei, prin debitarea contului respectiv. Cardul are o taxă de administrare de 5 EUR per luna şi nu presupune taxe suplimentare de conversie valutară, deoarece tranzacţiile vor fi debitate cu prioritate în funcţie de monedă iniţială de plată - EUR, USD sau Lei.

Posibilitatea de accesare simultană a trei conturi diferite, transforma Platinum Mastercard într-o opţiune ideală de plată pentru persoanele care călătoresc frecvent.

"Suntem încântaţi de inovaţia pe care o aducem pe piaţa locală, prin lansarea primului Platinum Mastercard cu mai multe valute, din România. Avantajul cheie al acestui card este combinaţia unică de servicii, beneficii şi mobilitate care susţin un anumit stil de viaţă. Astfel, acest card devine un instrument ideal pentru orice persoană care are un stil de viaţă internaţional, de multe ori lucrând şi locuind în ţări diferite, sau care călătoreşte frecvent în străinătate. Acum ei vor putea folosi un singur card, Platinum Mastercard, pentru a plăti direct în EUR, USD sau Lei prin debitarea contului valutar corespunzător. "a declarat Luc Beiso (foto), CEO al Crédit Agricole Bank România.

"Lansarea unui cârd care facilitează şi accelerează plata unei tranzacţii, indiferent de monedă, răspunde aşteptărilor unui număr tot mai mare de consumatori dinamici, pentru a căror nevoi dezvoltăm continuu soluţii de avangarda. Aceasta inovaţie pe piaţa locală subliniază încă o dată dominantă Mastercard pe segmentul cardurilor premium. Colaborarea noastră pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolidează parteneriatul internaţional dintre Mastercard şi Crédit Agricole" a declarat Cosmin Vladimirescu, Director General pentru România, la Mastercard.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, o caracteristică care oferă clienţilor o utilizare facilă şi viteză mai mare pentru finalizarea unei tranzacţii, dar poate fi utilizat şi în mod tradiţional prin introducerea pin-ului.

În plus, pentru a acoperi mai multe din nevoile unei persoane care călătoreşte frecvent, deţinătorul unui card Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces şi la alte beneficii, cum ar fi intrarea gratuită în saloanele Mastercard din aeroporturi, asigurare gratuită de călătorie şi asistenta medicală în străinătate şi prin intermediul programului Priceless Cities, la alte oferte exclusive în întreaga lume, oferte unice pentru membrii Mastercard.
Crédit Agricole Group este lider în economia franceză şi unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare bancă de retail din Europa şi ocupa primul loc în rândul managementului activelor şi al băncilor asiguratoare din Europa şi al treilea loc în Europa în finanţarea de proiecte.

Cu o filozofie construită pe cooperare şi reciprocitate, având 138.000 de angajaţi, Crédit Agricole este o bancă responsabilă şi implicată social care lucrează pentru 52 de milioane de clienţi, 8,2 milioane de acţionari cooperatişti şi 1,1 million de acţionari individuali.

Datorită unui model de servicii bancare de tip retail în care preocuparea centrală este clientul, Crédit Agricole susţine proiectelor clienţilor săi în Franţa şi în întreaga lume oferindu-le servicii conexe: asigurări, imobiliare, plăti, managementul activelor, leasing şi factoring, consumer finance, corporate şi investment banking.

Crédit Agricole România deţinea, la finele primul trimestru din 2017 o cotă de piaţă de 0,31% şi se poziţiona pe locul 27 în clasamentul pe active din sistemul bancar local.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 de țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.