Email:Ora : 11:51    Data : 15-09-2017 Domeniu: Telecomunicatii
Telekom Romania introduce canalul CINEMARATON în grila sa TV

Canalul CINEMARATON figurează, de acum, în oferta de televiziune Telekom Romania, fiind inclus în pachetul de bază TV S. Noul canal TV este, astfel, disponibil tuturor clienţilor Telekom Romania, noi şi existenţi, pentru serviciile de televiziune prin satelit, cablu digital şi Internet TV, fără costuri suplimentare.

În plus, clienţii serviciilor de televiziune Telekom pot accesa gratuit canalul CINEMARATON oriunde, pe orice ecran, online pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV.

De asemenea, clienţii serviciilor mobile Telekom pe bază de abonament au acces gratuit la canalul CINEMARATON, prin pachetul TV Mini, pe www.telekomtv.ro şi în aplicaţia mobilă Telekom TV. Clienţii celorlalte servicii din oferta Telekom, inclusiv utilizatorii Cartelei Telekom, şi cei care nu sunt clienţi Telekom, pot urmări canalul CINEMARATON cu opţiunea Canale TV online, care oferă acces la 91 de canale TV, la preţul de 17,40 lei / lună (TVA inclus), pe www.telekomtv.ro şi aplicaţia mobilă Telekom TV.

Cu CINEMARATON, Telekom Romania îşi îmbogăţeşte oferta de canale TV de filme, oferind cinefililor o nouă sursă de divertisment şi conţinut de calitate. CINEMARATON aduce clienților Telekom cele mai iubite filme ale românilor, fiind locul unde pot afla lucruri inedite despre actorii lor îndrăgiți, precum și despre ce se întâmplă pe platourile de filmare.

Canalul “CINEMARATON - Povestea filmului românesc”, dedicat în exclusivitate cinematografiei românești, transmite, pe lângă filme, emisiuni și producții proprii precum interviuri - medalion cu regizori, actori, critici de film și de teatru, scurte prezentări și contextualizarea programului / filmului care va urma. CINEMARATON difuzeză peste 1.000 de filme românești pe an, însoțite de comentarii, analize și informații inedite de pe platourile de filmare.

Canalul CINEMARATON a fost lansat în martie 2017 şi este furnizat de DIGITAL CABLE SYSTEMS (AKTA). AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, la cele mai înalte standarde, încă din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali si de business. Compania operează retele de telecomunicații în peste 3.000 de localități din 35 de județe. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.