Email:Ora : 12:25    Data : 18-09-2017 Domeniu: Banci
Raiffeisen Bank a lansat a doua ediţie a programului „Catalizator”

Raiffeisen Bank a lansat o nouă ediţie a programului „Catalizator - un program pentru antreprenori cu idei mari”, destinat persoanelor de decizie din companiile medii din România şi gândit să-i susţină pe aceştia în extinderea şi administrarea mai eficientă a afacerilor lor.

„Catalizator”, ediţia a II-a, se derulează pe parcursul a patru luni şi beneficiază de contribuţia unor specialişti reputaţi. Prima ediţie s-a desfăşurat la începutul anului 2017 cu antreprenorii din Piteşti, Timişoara şi Cluj, după ce în faza pilot au participat antreprenorii din Braşov. În această nouă ediţie, „Catalizator” va ajunge în Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, pentru o acoperire cât mai echilibrată a nevoilor antreprenorilor din toate zonele geografice ale ţării.

“Avem satisfacţia că participanţii la prima ediţie a programului Catalizator l-au considerat un program extrem de bun şi de util prin care şi-au lărgit orizontul decizional, descoperind noi instrumente de management, metode de autoevaluare şi dezvoltare profesională. Tocmai acest rezultat îl urmărim cu acest program: să avem o contribuţie la dezvoltarea comunităţii de afaceri şi la întărirea capitalului românesc”, a spus Felix Daniliuc (foto), directorul executiv pentru corporaţii medii şi sector public al Raiffeisen Bank.

Programul este structurat în sesiuni cu caracter aplicativ, practic şi abordează teme importante pentru antreprenorii care au ajuns la o anumită maturitate a afacerii. La aceste sesiuni sunt invitaţi antreprenori de succes şi executivi ai băncii, care împărtăşesc împreună cu audienţa, premisele reuşitei în companiile pe care le conduc.

Principalele teme abordate sunt:

- construirea strategiei de afaceri şi a unei culturi organizaţionale de succes;

- crearea şi promovarea unei imagini de brand;

- comunicarea eficienţa prin canale de social media;

- managementul financiar;

- dezvoltarea afacerii şi creşterea vânzărilor;

- construirea unei echipe şi managementul oamenilor;


Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, „Catalizator” îşi propune să faciliteze crearea unei comunităţi de afaceri sănătoase, în care participanţii la viaţa economică să împărtăşească nu doar idei, ci şi oportunităţi de afaceri şi să consolideze relaţii valoroase de business.

Programul “Catalizator” a fost creat pe baza concluziilor rezultate în urma studiului „Barometrul Antreprenoriatului Românesc”, realizat de E&Y în parteneriat cu Raiffeisen Bank în anul 2016, la care au participat peste 400 companii cu afaceri mature. Prima concluzie desprinsă din studiu a fost nevoia acută a antreprenorilor de întâlniri şi workshop-uri, de programe specifice de training pe industrii, dar şi organizarea unor cluburi şi asociaţii ale antreprenorilor, cu impact în dezvoltarea culturii antreoprenoriale pe termen lung.

Relaţia cu companiile medii este coordonată în Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporaţii, situate în marile oraşe (Bucureşti, Piteşti, Braşov, Cluj, Constantă, Iaşi, Timişoara). De asemenea, managerii dedicaţi sunt localizaţi atât în aceste oraşe, dar şi în altele, având avantajul de a fi aproape de afacerile clienţilor, de a înţelege şi de a adapta mai bine soluţiile oferite cu specificul local.

Raiffeisen Bank în România deserveşte aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, aproximativ 100.000 IMM-uri şi 5.700 de companii. Reţeaua numără 466 de agenţii, aproximativ 1.100 de ATM-uri, 164 de MFM (automate multifuncţionale) şi aproximativ 18.000 de EPOS-uri. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.