Email:Ora : 13:02    Data : 22-09-2017 Domeniu: Banci
Euromoney Cash Management Survey 2017 desmenează UniCredit pe prima poziţie în domeniul Cash Management în România şi în alte 10 ţări din Europa

UniCredit a fost desemnat “numărul unu” în domeniul Cash Management în România şi în alte 10 ţări din Europa de către Euromoney Cash Management Survey 2017. Banca şi-a dovedit dominanţa şi poziţia de lider în Europa, poziţionându-se pe primul loc în 11 ţări: Austria, Bosnia & Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Slovacia şi Turcia.

2017 Euromoney Cash Management Survey este cel de-al 16-lea sondaj anual privind furnizorii de produse şi servicii de cash management din întreaga lume. Sondajul este cel mai reprezentativ şi comprehensiv clasament în industria de cash management, beneficiind de răspunsuri din partea a peste 25.000 de companii şi 2.500 de instituţii financiare,

“Suntem extrem de încântaţi de rezultatele sondajului din acest an”, spune Gianfranco Bisagni (foto), Co-Head of Corporate & Investment Banking în cadrul UniCredit. “Cash management-ul este un serviciu cheie pentru clienţii noştri, iar această distincţie demonstrează excelenţa gamei noastre de produse, proiectată pentru corporaţii de toate dimensiunile, de la companii cu cifre mici de afaceri şi până la multinaţionale. Recunoaşterea primită prin intermediul acestui sondaj – care se bazează tocmai pe răspunsurile primite de la acestea – este un semnal fantastic pentru noi şi o validare a ceea ce ne străduim să realizăm”.

Pentru UniCredit, rezultatul din acest an marchează o evoluţie importantă faţă de cel din anul precedent, când a fost desemnat numărul 1 în cinci ţări.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grup paneuropean puternic, cu un model simplu de bancă comercială şi un sistem integrat de Bancă Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.