Email:Ora : 13:53    Data : 02-10-2017 Domeniu: Banci
Carrefour lansează în 22 de oraşe un program de loialitate pe baza cardului Card Plus

Grupul Carrefour lansează, începând cu 2 octombrie, în rețeaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoții suplimentare și reduceri semnificative la produsele alimentare și nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui. Cu ocazia lansării, la prima cumpărătură de minim 50 lei pe care clienții o efectuează cu cardul, aceștia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care il pot folosi oricând, la alegere, până la finalul lunii.

Cele 22 de oraşe sunt: Alba Iulia, Alexandria, Băicoi, Buzău, Caransebeș, Dej, Filiași, Mioveni, Sighet, Stefăneștii de Jos, Târgu Jiu, Vaslui, București, Voluntari, Câmpina, Drobeta-Turnu Severin, Craiova, Targoviște, Boldești, Chiajna, Calan, Stefăneștii de Argeș.

Începând cu 1 octombrie, clienţii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate în magazinele Market. După completarea unui formular de înscriere electronic clienții intră în posesia cardului care este disponibil direct și gratuit. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături. Odată cu Card Plus, clienții vor primi și 3 minicarduri detașabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleași avantaje.

Care sunt beneficiile Card Plus? Reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse, 10% reducere de ziua de naștere, surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat; bonuri de cumpărături ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casă, înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țãri, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numãrul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagã, oferindu-le o gamã largã de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numãrã 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Potrivit datelor Ministerului de Finanţe, Carrefour România a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 1,263 miliarde euro, un profit de 36,5 milioane euro şi un număr de 9.101 de angajaţi. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.