Email:Ora : 10:58    Data : 09-10-2017 Domeniu: IT
Canon lansează noile multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE

Canon, un lider mondial în soluţii de imagistică, a anunţat cele mai noi multifuncţionale (MFP) care se vor alătura seriei de succes imageRUNNER ADVANCE; modelele imageRUNNER ADVANCE C256i, imageRUNNER ADVANCE C356i şi imageRUNNER ADVANCE C356P. Create pentru a asigura eficienţă maximă, noile modele imageRUNNER ADVANCE C256 şi imageRUNNER ADVANCE C356 oferă soluţii personalizate pentru documente care reduc costul total de imprimare, îmbunătăţesc fluxul de lucru şi garantează o calitate deosebită a imaginii pentru orice tip de firme. 

Modelul imageRUNNER ADVANCE C256/356 continuă succesul modelelor imageRUNNER ADVANCE C255 şi imageRUNNER ADVANCE C355, oferind firmelor un echipament multifuncţional modern capabil să atingă viteze de imprimare de până la 35 de pagini pe minut. Accesibile prin intermediul unui ecran tactil de 10,1 inci, echipamentele au un design compact şi sunt potrivite pentru o gamă largă de medii de lucru moderne, de la utilizatorii birourilor de acasă şi întreprinderi mici şi mijlocii până la utilizarea lor în clădiri de birouri.

Combinând tehnologia Canon V2 Color cu funcţiile îmbunătăţite ale tamburului şi cu noile tonere CS, care conferă mai multă durabilitate documentelor şi o stabilitate mai mare a culorii, modelele imageRUNNER ADVANCE C256/356 oferă rezultate excelente şi consistente, chiar şi pentru volume de imprimare mai mari. De asemenea, utilizatorii pot accesa o gamă de funcţii de procesare care includ funcţia de capsare şi colaţionare, pentru a putea oferi rezultate de calitate profesională şi să economisească timp.

Modelele versatile imageRUNNER ADVANCE C256/356 pot fi folosite pentru gestionarea eficientă a documentelor, datorită compatibilităţii cu software-ul Canon uniFLOW şi Therefore, care oferă o soluţie centralizată de controlare a procesului de imprimare şi scanare pentru întreaga flotă de multifuncţionale. Productivitatea va spori şi cu ajutorul funcţiei de imprimare mobilă, care permite utilizatorilor să imprime şi să scaneze din mers. Beneficiind de conexiune wireless directă, utilizatorii pot accesa aplicaţii precum aplicaţia Canon mobile app, Canon PRINT Business, Apple AirPrint şi Mopria, iar Universal Login Manger (ULM) ajută la gestionarea costurilor şi la stabilirea unei politici de imprimare.

Pe lângă asigurarea accesului utilizatorilor, funcţia de scanare avansată a acestor echipamente oferă utilizatorilor şi posibilitatea de a partaja documente cu diverse platforme de tip cloud, incusiv cu Google Drive, Evernote şi Dropbox.
Noile multifuncţionale simplifică gestionarea şi aplicarea setărilor şi politicilor de securitate, cu ajutorul celor mai noi standarde de securitate care includ ca opţiue standard criptare HDD, Certificare cu criterii comune, filtru de adresă IP/MAC, autentificare IPSEC şi autentificare în reţea nouă wireless LAN.

Beneficiind de unul dintre cele mai joase consumuri nominale de energie (TEC) din industria de profil, echipamentele au un consum de energie foarte scăzut (0,8W în modul hibernare) şi au un design sustenabil din materiale reciclate şi din materiale bioplastice, astfel încât impactul asupra mediului să fie minim. Nu în ultimul rând, toate modelele au certificare Energy Star şi beneficiază şi de cea mai recentă certificare Blue Angel.

Modelele imageRUNNER ADVANCE C256 şi imageRUNNER ADVANCE C356 vor fi distribuite în toate filialele comerciale Canon şi la distribuitorii agreaţi începând cu data de 1 noiembrie 2017. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.