Email:Ora : 11:00    Data : 09-10-2017 Domeniu: IT
UniSystems a câștigat patru contracte cadru cu Biroul European de Sprijin pentru Azil (BESA)

Companiei UniSystems i-au fost atribuite și în prezent implementează patru contracte cadru de servicii IT&C pentru Biroul European de Sprijin pentru Azil (BESA), având ca și scop furnizarea de servicii de dezvoltare, implementare, mentenanță, operare, consiliere și consultanță în IT software (DIMOACS).

BESA este o agenție instituțională esențială în implementarea Sistemului European Comun de Azil (SECA), care urmărește să promoveze o mai bună integrare și o cooperare mai strânsă între statele membre în ceea ce privește procesele coerente de azil la nivelul Uniunii Europene, o chestiune care se află în fruntea agendei europene în contextul crizei migranților.

Contractele cadru se vor derula pe o perioadă de 5 ani și cuprind LOT1 - “Definire software și planificare dezvoltare”, LOT3 - “Consiliere și consultanță Software”, LOT4 - “Definire și dezvoltare servicii IT”, pentru care UniSystems s-a clasat pe primul loc, și LOT2 - “Mentenanță și operare Software”, pentru care UniSystems s-a clasat pe locul al doilea.

Valoarea totală a contractelor cadru este de 12 milioane euro, iar serviciile vor fi prestate în Malta, unde BESA își are sediul, dar și în alte țări ale Uniunii Europene, inclusiv în Belgia, Italia și Grecia, unde BESA operează.

"Având în vedere că Europa se străduiește să facă față crizei refugiaților în cadrul propriilor sale granițe, BESA va deveni punctul de vârf al eforturilor UE pentru instituirea unui sistem integrat de azil al Uniunii Europene", a declarat Yiannis Loumakis (foto), UniSystems Managing Director. "Timpul este cea mai mare provocare, deoarece Uniunea Europeană și BESA trebuie să avanseze rapid în tehnica ICT pentru a sprijini în mod eficient o astfel de problemă umanitară extrem de sensibilă. Suntem cu toții conștienți de responsabilitatea pe care o purtăm și importanța acestor proiecte pe care le întreprindem și ne angajăm să adaptăm necesitățile BESA în mod eficient și la o calitate preferențială ".

UniSystems, fondată în 1964 și în prezent membră a Quest Group, este partener strategic de lungă durată cu instituții financiare, organizații publice, operatori de telecomunicații și întreprinderi din regiunea CEE, oferind soluții integrate și servicii cu valoare adăugată. Firma are peste 500 de angajați înalt specializați și filiale în Belgia, România și Luxemburg. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.