Email:Ora : 10:40    Data : 27-10-2017 Domeniu: Telecomunicatii
Intrarom a primit o diplomă de excelență în cadrul Galei Smart City Industry

Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a primit Diploma de Excelenţă la Gala Smart City Industry Awards, organizată de Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARMS). Intrarom a primit respectiva distincţie pentru promovarea și susținerea constantă a conceptului de comunitate inteligentă. Evenimentul recunoaște implicarea și eforturile depuse de factorii de decizie, organismele guvernamentale și companiile pentru dezvoltarea comunităților inteligent-creative.

"Suntem onorați să primim acest premiu, deoarece el recunoaște abordarea holistică a conceptul Smart City de catre compania noastră. Oferta noastră abordează aspectele critice ale mediului urban într-o manieră cuprinzatoare prin utilizarea, printre altele, a echipamentelor de conectivitate de mare capacitate fabricate 100% în baza de producţie Intrarom din Bucureşti. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu ofertele și expertiza noastră în proiecte similare pe piața românească ", a declarat George Roussos (foto), CEO al Intrarom.

Intrarom, subsidiară a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pieţei de telecomunicaţii din România, şi în prezent are aproximativ 270 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.