Email:Ora : 14:20    Data : 01-11-2017 Domeniu: Banci
Grupul BT intra în domeniul fintech, devenind acţionar al firmei Timesafe, dezvoltatorul Pago

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit acţionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicaţiei de plăţi Pago. Tranzacţia a fost intermediată de BT Capital Partners, cel mai mare broker de retail din România şi de DLA Piper.

“Această investiţie, fiind vorba de un start-up, este o premieră pentru Grupul Financiar Banca Transilvania. Este încă un pas pe care BT îl face pentru susţinerea antreprenorilor şi încurajarea digitalizării” a declarat Ömer Tetik (foto), Director General, Banca Transilvania.

„Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va permite să accelerăm dezvoltarea aplicaţiei Pago. Investiţia va fi folosită în special pentru dezvoltările tehnice ale produsului şi pentru adăugarea de noi furnizori şi noi tipuri de plăţi, în beneficiul utilizatorilor noştri. Mulţumim managementului BT pentru încrederea acordată, apreciem ajutorul de până acum şi suntem convinşi că impreunaputem să facem din Pago una dintre cele mai utilizate aplicaţii de plăţi din România. Mulţumim, de asemenea, echipelor de la BT Capital Partners şi DLA Piper, pentru contribuţia la finalizarea tranzacţiei” a completat Adrian Cighi, Cofondator Pago.

Timesafe este dezvoltatorul Pago, aplicaţie destinată gestionarii şi platii facturilor de utilităţi, încărcării electronice a cartelelor preplătite şi plata rovinietelor. Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu Banca Transilvania şi Mastercard.

Pago este singura aplicaţie din România prin care poate fi efectuată plata tuturor facturilor lunare, cu cardul, dintr-un singur cont. Pago simplifica plata online a facturilor prin conectarea conturilor online sau scanarea codului de bare de pe facturile a peste 40 de furnizori de utilităţi. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.