Email:Ora : 10:15    Data : 03-11-2017 Domeniu: IT
Centrul din București al Veeam Software depășește cifra de 350 de angajați

Veeam Software, furnizor inovativ de soluții care asigură disponibilitatea și recuperarea datelor (Availability for the Always-On Enterprise), anunţă că a depășit pragul de 350 angajați în centrul său din București. Deschis la sfârșitul anului 2015, centrul răspunde nevoilor crescânde ale ecosistemului Veeam de clienți și parteneri, aflat în plină creștere la nivel mondial, și este una dintre cele mai mari filiale Veeam din Europa.

Centrul din București vine în completarea celor peste 30 de filiale Veeam din lume, printre care se numără și sediul central global al Veeam din Baar, Elveția, și susține ritmul susținut de creștere a companiei.

Compania plănuiește să-și crească prezența în următorii ani pentru a spijini operațiunile internaționale în dezvoltare ale Veeam și își propune să-și extindă echipa locală la 500 de angajați până la sfârșitul anului 2018, în domenii precum vânzări, suport tehnic, financiar și marketing. Posturile disponibile sunt destinate atât profesioniștilor cu experiență, cât și celor care se află la început de carieră.

„Centrul Veeam din București a devenit unul dintre centrele-cheie de afaceri care susține activitățile noastre globale”, spune Andrei Romanescu (foto), director general al Veeam Software. „Echipa noastră continuă să se extindă rapid, iar anul acesta a înregistrat o creștere de 20%. Suntem, fără îndoială, pe cale să ne îndeplinim obiectivele de angajare pentru 2017 și 2018, în timp ce Veeam își continuă dezvoltarea”.

„Activitățile noastre au un impact direct în viața oamenilor, iar acest lucru ne inspiră în fiecare zi – facem parte dintr-o echipă ale cărei soluții de Disponibilitate a Datelor sunt utilizate de majoritatea companiilor Fortune 500 și livrează experiențe digitale de viață, bogate și lipsite de întreruperi”, a adăugat Romanescu.

Veeam a înregistrat o creștere exponențială în ultimele 12 luni și preia rapid din cota de piață a furnizorilor cu vechime. În Gartner’s Backup & Recovery Marketshare Report 2016, Veeam ocupă locul al patrulea la nivel global, cu o creștere de 27% față de anul precedent, depășindu-i pe marii furnizorii tradiționali de soluții de recuperare a datelor, care s-au menținut la același nivel sau au înregistrat o creștere mică.

De asemenea, în IDC’s Software Tracker, Data Protection 2016, Veeam este poziționat printre primii patru furnizori, confirmand încă o dată faptul că viziunea și capacitatea de execuție a Veeam sunt adoptate de clienții din întreaga lume.

Înființată în 2006 de Ratmir Timaşev şi Andrei Baronov, Veeam are în prezent peste 51.000 de ProPartners și peste 267.500 de clienți în întreaga lume. Grupul a încheiat anul 2016 cu venituri de peste 607 milioane de dolari, într-o formulă de peste 2.000 de salariaţi. Sediul central al Veeam este în Baar (paradis fiscal din Elveția), iar compania are peste 30 de birouri în întreaga lume. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.