Email:Ora : 13:00    Data : 07-11-2017 Domeniu: IT
Edge 2Perfomant devine noul furnizor de performance marketing pentru elefant.ro

Edge, agenție full-service de performance marketing deținută de grupul 2Performant, anunță începutul unei noi colaborări cu elefant.ro, unul dintre cei mai mari jucători pe piața de e-commerce. Edge și elefant.ro au un istoric bogat, de peste șapte ani, în ceea ce privește marketingul afiliat. Este, însă, primul parteneriat din perspectiva performance marketing pentru cele două companii.

“În contextul unei creșteri ambițioase pe care elefant.ro și-a setat-o de la an la an, am căutat partenerul potrivit care ne poate ajuta să ne atingem obiectivele. Edge, parte a 2Performant, cu care avem o relație de peste șapte ani, s-a dovedit cea mai bună soluție, pentru că sunt cei care au fost alături de noi încă de la început”, a declarat Adrian Horvat, Marketing Manager elefant.ro.

“Edge aduce un refresh în abordarea canalelor de performance marketing, păstrând obiectivele și modelul de business al elefant.ro. Având în vedere dimensiunile elefant.ro, strategia se bazează pe o abordare holistică a tuturor părților implicate în procesul de performance și o reacție rapidă la dinamica inițiativelor de business. Începutul colaborării a venit natural, având în vedere experiența de șapte ani de lucru cu elefant.ro”, a declarat Cosmin Nastasă (foto), Managing Director Edge.

Elefant.ro are mai multe secțiuni de produse pe site, fiecare atrăgând o altă categorie de consumatori, care au comportamente distincte. Edge abordează diferit aceste secțiuni, în timp ce păstrează unitatea brandului elefant.ro. La final, totul se măsoară cu același set de rezultate.

Beneficiile pentru elefant.ro aduse în prima etapă de colaborare sunt legate de zona strategică, precum și de noua abordare și implementarea de soluții. În cazul unui client de talia elefant.ro, ROI-ul la nivel de knowledge este cel mai important.

În ceea ce privește planurile de Black Friday, cel mai important eveniment anual pentru magazinele online, Adrian Horvat a declarat: “Ne pregătim de câteva luni pentru Black Friday, iar strategia pe care o vom aborda și pe care am construit-o împreună cu Edge are la bază experiențele comune cu acest eveniment”.

Agenția Edge, dedicată performance marketingului, a fost lansată pentru a veni în întâmpinarea noilor standarde în industrie. Cifra de afaceri a grupului 2Performant pe 2016 s-a ridicat la 2,4 milioane de euro, iar pentru 2017, Edge se așteaptă la bugete gestionate anual de două milioane de euro.

Targetul de creștere în 2017 pentru elefant.ro este o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, cu 65% mai mare față de 2016 (27 de milioane de euro). Odată cu creșterea veniturilor, elefant.ro își dorește să își mărească și echipa de profesioniști, pentru a-și consolida poziția pe piață: în prezent, este în căutarea unui marketing analyst.

Edge este o agenție full-service de performance marketing, care și-a făcut intrarea pe piață în 2016. Este detinuta de compania 2Performant Network SA, sub care functioneaza 2Performant - market place de servicii de marketing online pentru e-commerce.

Împreună cu 2Performant, Edge livrează servicii complete de marketing bazat pe performanță, acoperind toate canalele online utilizate în comunicare și vânzări. Agenția se concentrează pe o abordare integrată a serviciilor de performance, de la strategie, consultanță și analiză de date până la gestionarea de programe complexe.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse: cărți, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării, cu livrare prin curier sau în cele peste 38 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării, deschizând o filială la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local, elefant.md. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.