Email:Ora : 11:28    Data : 08-11-2017 Domeniu: IT
La Microsoft Summit 2017 s-a dorit definirea viitorului digital al lumii afacerilor

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București a găzduit cea de-a cincea ediție a Microsoft Summit, un eveniment ce şi-a propus să exploreze viziunea dezvoltării și evoluției lumii afacerilor prin prisma transformării digitale ce definește epoca modernă.

Evenimentul a fost organizat de Microsoft România și are ca parteneri principali pe Orange România și City Insurance, două companii pentru care digitalizarea reprezintă deja un vector de dezvoltare, dar și branduri ce furnizează informația și soluțiile necesare acestui proces, cum ar fi companiile ALEF (distribuitor de sisteme IT) sau Veeam Software (centru local de servicii IT).

Transformarea digitală – nucleul în jurul căruia au fost construite narativele evenimentului – are impact asupra organizațiilor din majoritatea industriilor moderne: de la finanțe, retail, distribuție, energie sau farma, până la telecom, comunicare sau FMCG.

Microsoft Summit a adus în discuție schimbările, oportunitățile și provocările pe care epoca digitală le aplică lumii afacerilor și transformările fundamentale care au loc atât în cadrul organizațiilor cât și in interacțiunea acestora cu piața sau publicul lor.

Temele discutate în ediția de anul acesta au inclus e-government cu Toomas Hendrik Ilves, președintele ce a condus deceniul care a digitalizat Estonia, sharing economy cu April Rinne, expert în economia colaborativă în cadrul World Economic Forum, siguranța digitală cu Johnnie Konstantas, Director Senior pentru Securitate Cibernetică la Microsoft, viitorul asigurărilor în epoca digitală cu Prof. Dr. Bodo Herold, membru în board-ul City Insurance și profesor la universitatea din Dortmund și tehnologii emergente cu aplicații în business cu Vlad Sorici (Orange Fab, start-ups) și Silviu Neghină (IoT) de la Orange România.

„Ceea ce încercăm să creăm cu Microsoft Summit nu este un moment de etalare a inovației tehnologice pe care Microsoft o aduce mediului de afaceri global, ci un punct de contact între mediul de afaceri local și cele mai noi evoluții ale domeniului – fie ele teoretice sau practice – contact care să poată contura o imagine cât mai concretă a viitorului comun.
Trăim o epocă de transformare profundă, care modifică fundamental modul în care companiile trebuie să acționeze și să se prezinte în contextul unei lumi conectate, iar singurul mod de a naviga cu succes provocările și oportunitățile acestei transformări digitale este de a avea o viziune clară și acționabilă a viitorului,” a declarat Gabriela Matei (foto), general manager la Microsoft România. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.