Email:Ora : 13:09    Data : 20-11-2017 Domeniu: IT
Accenture îşi deschide al şaptelea centru BPO din România la Braşov

Accenture a anunţat că își va extinde capabilitățile de Business Process Services în România prin deschiderea unui nou centru în Brașov, al șaptelea din țară. Prin noul centru care se va deschide în decembrie, Accenture va oferi clienților servicii de gestionare a proceselor de business și va crea noi oportunități de angajare pentru 100 de persoane în următoarele 6 luni. Într-o primă etapă, eforturile de recrutare se vor axa pe absolvenți de studii universitare cu abilități de limbă germană.

Noii angajați din Brașov vor beneficia de formarea Accenture în ultimele tehnologii digitale, permițându-le să integreze tehnologii inteligente în furnizarea de servicii și să transforme procesele de afaceri ale clienților.

Situat în Coresi Business Park, noul centru din Brașov face parte din Accenture Global Delivery Network și va oferi un mediu de lucru colaborativ și acces la o rețea globală de profesioniști - în special din America de Nord și Europa de Vest - cu o experiență extinsă într-o gamă largă de tehnologii și instrumente pentru managementul proceselor de business.

Accenture are peste 2.700 de profesioniști în 5 orașe din România (București - 2 birouri, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași și Timișoara) care livrează o gamă largă de servicii și soluții în domenii precum consultanță, digital, tehnologie și operațiuni. Cei mai mulți dintre clienți se află în Europa.

Având 318.000 de profesioniști în mai mult de 50 de centre, reprezentând birouri Accenture și locații ale clienților, Accenture Global Delivery Network este cel mai mare și mai diversificat grup de profesioniști în strategie, consultanță, digital, tehnologie și operațiuni din lume. Susținută de o înțelegere profundă a industriilor, a tehnologiilor și a modelelor de business, rețeaua globală Accenture deține capabilități industrializate de amploare, inclusiv procese, metode, unelte, arhitecturi și sisteme metrice.

Accenture, lider global în servicii profesionale, oferă o gamă largă de servicii și soluții în strategie, consultanță, digital, tehnologie și operațiuni. Combinând experiența și competențele specializate ce acoperă peste 40 de industrii și procese de business - susținută de cea mai mare rețea de centre de livrare din lume - Accenture activează la intersecția dintre business și tehnologie pentru a-și ajuta clienții să își îmbunătățească propria activitate și pentru a crea valoare adăugată pentru acționarii lor. Cu aproximativ 425.000 de specialiști care deservesc clienți în peste 120 de țări, Accenture continuă să inoveze pentru a îmbunătăți modul în care funcționează lumea. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.