Email:Ora : 13:10    Data : 20-11-2017 Domeniu: Banci
Libra Internet Bank - profit net de peste 42 milioane de lei în primele nouă luni din 2017

Rezultate financiare foarte bune în trimestrul al treilea anunţate pentru Libra Internet Bank, care tranbsmite că a obţinut un profit net de 42,43 milioane de lei. "Continuăm să creştem şi reuşim în acelaşi timp să obţinem un profit semnificativ. Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată şi promitem să promitem să fim mereu la înălţimea aşteptărilor lor”, a declarat Emil Bituleanu (foto), director general al Libra Internet Bank.

În primele 9 luni ale anului 2017, activele totale ale băncii au atins valoarea de 4,51 miliarde lei, inregistrând o creştere de 33% faţă de începutul anului.

Soldul surselor s-a ridicat la 4,07 miliarde lei, iar şoldul creditelor a atins valoarea de 2,6 miliarde lei, în condiţiile în care rata creditelor neperformante a fost de 1,96%, mult sub media pieţei.

Libra Internet Bank are o reţea teritorială de 50 de sucursale care deservesc clienţi din segmentele profesii liberale, ÎMM, corporate, real estate şi agribusiness, precum şi un serviciu digital prin care clienţii îşi pot deschide cont sau accesa produse de economisire, plăţi sau credite – fără nici un drum la bancă. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.