Email:Ora : 13:23    Data : 24-11-2017 Domeniu: Banci
ROPECO, locul întâi la nivel naţional la categoria IMM

În cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor, ediţia 2017, compania ROPECO a primit cel mai distins premiu la nivel naţional, LOCUL 1, pentru rezultatele deosebite obţinute în domeniul său de activitate, la categoria Întreprinderilor Mijlocii.

Această performanţă obţinută pentru al doilea an consecutiv confirma, încă o dată, că firma Ropeco este un adevărat lider de business care are la baza strategii dezvoltate pe competenţe, flexibiltate, dinamism, inovaţie şi experienţa de aproape 25 ani pe piaţa din România.

Topul Naţional al Firmelor, organizat în exclusivitate de Cameră de Comerţ şi Industriei a României este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.

„Această recunoaştere o asociez cu sloganul companiei noastre, „The Smart Way to Performance’’. Noi evaluăm performanţa în termeni legaţi de succesul clienţilor noştri, considerând că acesta este factorul determinant al propriilor noastre reuşite.”, a declarat Iancu Bangheorghe (foto), Director General Adjunct, Ropeco Bucureşti. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.