Email:Ora : 14:11    Data : 28-11-2017 Domeniu: Banci
CEC Bank şi Transfer Rapid extind la nivel naţional serviciul de încasare a ordinelor de transfer de bani la bancomatele băncii

CEC Bank şi compania de tehnologie Transfer Rapid extind la nivel naţional serviciul de încasare a ordinelor de transfer de bani din străinătate la bancomatele CEC Bank. Implementarea acestei funcţionalităţi la nivel naţional vine în completarea celor deja existente, prin care se asigură accesul clienţilor la soluţii operaţionale moderne, accesibile şi eficiente:

- plata ordinului de transfer de bani în numerar în unităţile băncii;

- plata ordinului de transfer de bani în cont curent/cont de card propriu sau al unor beneficiari indicaţi în acest sens, deschis la orice unitate teritorială CEC Bank;

- posibilitatea ca la încasarea ordinelor de transfer de bani, clientul să aleagă între ridicarea integrală a sumei în valută în care i-a fost transmisă sau în lei, divizarea sumei în două valute şi/sau divizarea sumei în numerar şi cont.

"Prin extinderea funcţionalităţii la nivelul întregii ţări, CEC Bank şi Transfer Rapid continuă politica de susţinere a beneficiarilor ordinelor de transfer de bani din străinătate, asigurându-le o disponibilitate de 24 ore din 24, şapte zile pe săptămână, în efectuarea operaţiunilor de încasare la orice bancomat al băncii", a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedinte - director general al CEC Bank.

În etapa pilot, serviciul de încasare a ordinelor de transfer de bani din străinătate la bancomatele băncii a fost disponibil în judeţul Iaşi, unde a fost accesat de peste 80% din totalul beneficiarilor.

Serviciul Transfer Rapid disponibil la nivelul CEC Bank este un serviciu de tehnologie unic în România, ce asigură un transfer de bani uşor de utilizat, sigur şi avantajos. Serviciul este dezvoltat pentru a veni în sprijinul romanilor din străinătate care vor să transmită sume de bani celor de acasă, inclusiv celor care nu deţin un card bancar, contribuind astfel la creşterea nivelului de incluziune financiară în România. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.