Email:Ora : 11:15    Data : 11-12-2017 Domeniu: IT
Setrio Soft îmbunătăţeşte aplicaţia BizMedica Clinică şi lansează Modulul de Programări din site cu confirmare pe loc

Setrio Soft face încă un pas înainte privind digitalizarea şi dezvoltarea de aplicaţii pentru sistemul medical şi lansează Modulul de Programări din site cu confirmare pe loc pentru aplicaţia BizMedica Clinică, un modul dezvoltat în sprijinul pacienţilor. Astfel orice clinică medicală care implementează acest modul are o recepţie virtuală inteligentă, disponibilă 24/7, cu confirmare automată pentru orice programare.

Beneficiile noului modul sunt:

- Reducerea timpului necesar pentru realizarea unei programări: pacienţii nu mai trebuie să aştepte la telefon pentru a primi informaţii despre disponibilitatea dorită, serviciile ce pot fi prestate şi tarifele acestora. Programarea se realizează imediat, cu confirmare prin mesaj transmis automat din site, pe sms şi prin email. Nu mai este nevoie ca pacientul să aştepte intervenţia manuală a unui utilizator de la recepţie pentru verificarea disponibilităţii dorite şi confirmarea ei telefonică, cum era în cazul modalităţilor clasice de programări din site.

- Simplificarea şi facilitarea procesului de programare pentru pacienţii noi, mai ales pentru persoanele foarte ocupate care nu pot aloca mult timp la telefon, cât şi a celor ce doresc să se reprogrameze sau pentru aparţinătorii persoanelor în vârstă sau cu dizabilităţi.

- Confidenţialitate deplină pentru pacienţii care doresc programări fără interacţiune cu recepția

- Creşterea numărului de programări prin oferirea unui acces direct, online pacienţilor conectaţi cu tehnologia

- Eficientizare operaţională prin optimizarea programărilor în raport cu disponibilitatea aparaturii medicale (atunci când este nevoie)

“Noul Modul de programări dezvoltat pentru BizMedica Clinica oferă în primul rând pacienţilor o modalitate modernă şi comodă prin care îşi pot realiza programările medicale de pe laptop sau de pe mobil, de oriunde se afla şi la orice oră, menţinând siguranţa programării şi asigurând confidenţialitatea informaţiei medicale. În egală măsură, acest modul ajuta clinicile să eficientizeze serviciile şi să optimizeze costurile aferente programărilor, prin noua funcţionalitate dezvoltată pentru aplicaţia BizMedica. Nu în ultimul rând, imaginea de clinică modernă ce accesează ultimele tendinţe în tehnologie în favoarea pacienţilor devine o realitate pe care nu o putem ignora şi se manifesta prin fiecare detaliu, începând de la sistemul de programare adaptat la nevoile pacientului de astăzi”, a declarat Sebastian Geanta (foto), managerul Diviziei Medicale de Software din cadrul Setrio Soft.

BizMedica Clinica ajunge astfel mult mai aproape de nevoile pacientului actual, în condiţiile în care peste 87% dintre români deţin un smartphone şi văd ca principale beneficii mobilitatea şi accesibilitatea informaţiilor. Pe de altă parte, conform studiului de piaţă realizat de iSense pentru MedicOne anul acesta peste 70% dintre români au declarat că folosesc tehnologia în sănătate sub diferite forme pentru informare, organizare, monitorizare şi comunicare.

Aplicaţia BizMedica Clinica permite acum o comunicare îmbunătăţită cu pacienţii. Astfel, pe lângă disponibilitatea pe intervale de timp pentru data aleasă, modulul comunica pacienţilor şi specialităţile disponibile şi modalităţile de plată (CNAS său privat), serviciile ce pot fi efectuate de fiecare specialitate şi medic, precum şi tarifele - minim şi maxim (în funcţie de medicul selectat) şi durata fiecărui serviciu.

Prin trimiterea unui SMS instant cu confirmarea programării, pacientul nu mai uita când trebuie să vină la programare şi nu trebuie să aştepte să fie sunat de un operator de la recepţie pentru confirmare.

Mai mult, odată cu confirmarea programării, din site pot fi trimise automat emailuri către pacient cu detalierea pregătirii pentru investigaţie dacă serviciul selectat necesită o astfel de pregătire în prealabil. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.