Email:Ora : 13:17    Data : 13-12-2017 Domeniu: Telecomunicatii
Intrarom primeşte premiul “Best Industry Manufacturing”

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunță că a primit premiul "Best Industry Manufacturing" în cadrul Galei Comunicaţii Mobile organizate săptămâna trecută de catre publicatia „Comunicaţii Mobile” în București.

Intrarom a fost premiată pentru investiția sa durabilă și susținută în producția de infrastructură de sisteme radio de înaltă capacitate, investiţie ce plasează compania printre producătorii români de top.

"Suntem cu adevărat onorați să primim acest premiu", a declarat domnul George Roussos (foto), CEO Intrarom, adaugând: "De la înființare, cu aproape 25 de ani în urmă, Intrarom a fost una dintre primele companii de telecomunicații din România. Astăzi, în spațiile noastre de producție din București, folosim echipamente electronice avansate și sute de profesioniști cu înaltă calificare pentru a oferi produse și soluții avansate selectate de numeroase companii din întreaga lume. Vom continua să investim în capacitatea de producție de sisteme de telecomunicații, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare și a profesioniștilor cu cea mai inalta calificare din țară ".

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 275 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.