Email:Ora : 14:16    Data : 21-12-2017 Domeniu: IT
Doclandia.ro mizează pe o creștere cu 30% a solicitărilor medicale online în perioada Sărbătorilor

Doclandia.ro, prima soluție online care oferă informații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată, estimează că numărul românilor care apelează la consultațiile medicale online va crește cu circa 30% în perioada sărbătorilor de iarnă.

Potrivit companiei, toți medicii activi pe platforma Doclandia își pot menține activitatea de sărbători. Flexibilitatea oferită de platformă la va permite conectarea și intervenția rapidă, fără a își crea un disconfort real în programul deja stabilit. Medicii colaboratori primesc notificări în timp real, ceea ce le permite să genereze răspunsuri competente într-un timp scurt.

De asemenea, reprezentanții platformei transmit faptul că abonații vor beneficia permanent de asistență, iar în cazul în care un medic vrea să-și oprească activitatea pe perioada sărbătorilor, activitatea sa va fi preluata de un alt coleg.
În ceea ce privește timpul mediu de răspuns, acesta s-a înjumătățit în ultimele 30 de zile.

Astfel, în prezent, medicii Doclandia răspund în medie într-un interval de 30 de minute de la primirea solicitării. Această evoluție îi menține optimiști pe specialiștii Doclandia, care, deși se așteaptă la o creștere a acestui interval până la sfârșitul anului, precizează că nu vor fi afectate interacțiunile dintre medici și abonați.

“În timpul Sărbătorilor, majoritatea medicilor de familie vor fi în concediu iar multe clinici inchise. Accesul imediat la un medic prin soluția online înseamnă comoditate, confort psihic și siguranță sporită. Fiind o perioadă în care consumul de alimente și alcool este mai ridicat, ne așteptăm la întrebări în această sferă, mai ales pe partea digestivă. Medicii Doclandia le pot răspunde în orice situație. Acest lucru certifică încă o dată avantajele platformei noastre și le transmitem oamenilor că suntem pregătiți să le oferim suport profesional oricând.”, a declarat Dr. Vasi Rădulescu (foto), Chief Medical Officer Doclandia.

De asemenea, specialiștii Doclandia recomandă oamenilor să aibă moderația în gând atunci când vor să consume anumite preparate, să nu depășească 20-30 de grame de alcool pe zi, să se hidrateze bine și să nu neglijeze odihna, pentru a evita probleme de sănătate pentru care medicii primesc cele mai dese solicitări în următoarea perioadă.

Doclandia este prima platformă online 100% românească ce oferă acces continuu la informaţii medicale furnizate de doctori, cu un abonament de mesagerie nelimitat. Informațiile și opiniile obținute de la colaboratorii Doclandia nu reprezintă un diagnostic medical și nici o recomandare cu privire la efectuarea propriu zisă a unui tratament medical. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.