Email:Ora : 12:09    Data : 23-01-2018 Domeniu: Banci
PayU România: românii au cheltuit online 246 milioane de lei în luna cadourilor

PayU România, liderul pieței de plăți online, a procesat aproximativ 951.000 de tranzacții online, în valoare de peste 246 milioane de lei, în luna decembrie 2017. Cel mai scump coș online de cumpărături a ajuns la 75.000 lei (asigurări), urmat pe locul al doilea de o tranzacție în valoare de 62.000 lei pentru licențe antivirus și, pe locul al treilea, de o tranzacție de 49.000 lei pentru achiziție aur.

“Este mai simplu, mai rapid și mai sigur să plătești online, iar acest lucru s-a văzut din nou la finalul anului. Luna decembrie se află în top 3 luni în care românii fac cele mai multe cumpărături online, după luna noiembrie, marcată de evenimentul Black Friday și martie, luna femeii. Acest lucru ne indică faptul că promoțiile și achizițiile contextualizate definesc comportamentul de cumpărare al românilor în online.” declară Marius Costin (foto), Country Manager, PayU România.

80% dintre cei care cumpără online aleg plata cu cardul, având o valoare medie a coșului de cumpărături de aproximativ 260 lei.

,,Cardurile cu rate câștigă din ce în ce mai mult teren. În luna decembrie, în sistemul PayU România, 2 din 10 cumpărători online au plătit folosind un card cu rate. Metoda de plată aleasă este și un indicator al comportamentului de consum în online: valoarea medie a coșului de cumpărături plătit în rate a fost de aproximativ trei ori mai mare comparativ cu o plată integrală cu cardul, ajungând la peste 630 lei.” a adăgat Marius Costin, Country Manager PayU România.

În luna decembrie, 50% dintre plățile înregistrate din alte țări în magazinele online din România s-au îndreptat către bilete de avion, urmate de servicii telecom (14%).

PayU este un furnizor global de servicii de plată pentru companii. Compania este lider pe piețele din Europa Centrală și de Est și procesează tranzacții pentru comercianți precum: Allegro, AmRest, Avon, Blue Air, Makro, Orange, PKP Intercity, Play, Showroom.pl, TUi, Virgin Mobile.

În România, PayU lucrează cu parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days și alții.

La nivel global, PayU Group operează în 17 țări pe patru continente pentru sute de mii de comercianți și este deținut de Naspers, o companie multinațională originară din Africa de Sud, cu operațiuni în media și servicii online. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.