Email:Ora : 12:11    Data : 31-01-2018 Domeniu: Telecomunicatii
ELKO România anunţă distribuţia de produse EnGenius

ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță extinderea ofertei sale comerciale prin semnarea unui parteneriat cu EnGenius - marcă de top în domeniul echipamentelor de rețea, cu expertiză vastă în comunicații wireless și tehnologii radio.

EnGenius este o marcă a companiei taiwaneze Senao Networks, desprinsă din subsidiara Chunghwa Telecom - Senao International. Deservind comunicațiile wireless, portofoliul EnGenius a fost conceput încă de la înființare astfel încât să fie unul flexibil, alcătuit din produse adecvate locuințelor, afacerilor mici și corporațiilor, caracterizate prin versatilitate ridicată, performanțe foarte bune și dotări de top cu costuri reduse. Astăzi, această moștenire este continuată de o gamă vastă de produse premiate, care se remarcă prin viteze superioare, soluții de securitate robuste și ușurință în utilizare.

În prezent, produsele EnGenius sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a furniza performanțe wireless și dotări optime clienților din toate domeniile. Dintre acestea, se remarcă echipamentele pentru rețele de tip plasă pentru o acoperire WiFi perfectă a întregului perimetru, o serie de Access Point-uri atât pentru interior, cât și pentru exterior, camerele de rețea și switch-urile cu administrare de la distanță.

Echipamentele EnGenius vin în completarea unui portofoliu complex de produse și soluții al ELKO Romania. Prin distribuirea acestora, compania nu își extinde numai oferta, ci și spectrul de soluții disponibile pentru alcătuirea unor sisteme integrate, consolidându-și astfel mijloacele folosite în asumarea rolului de intermediar care își propune să creeze o legătură strânsă între oameni, cunoștințe și soluții.

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 200 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7500 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.