Email:Ora : 13:20    Data : 06-02-2018 Domeniu: IT
ESET a fost numit singurul Challenger în Gartner Magic Quadrant 2018 pentru platformele de protecție endpoint

ESET - un jucător global în domeniul securității informațiilor - a fost numit Challenger în Gartner Magic Quadrant 2018 pentru platformele de protecție endpoint. Compania a fost singurul Challenger nominalizat în cadrul Magic Quadrant. ESET a fost evaluat pe baza capacității sale de a executa și pentru completitudinea viziunii. ESET consideră că această poziționare reflectă competența sa, îmbunătățită în mod constant, prin care oferă protecție maximă companiilor.


Raportul Quadrant Magic al Gartner pentru platformele de protecție endpoint precizează că: "Protecția de tip endpoint evoluează pentru a răspunde la cât mai multe sarcini din arhitectura adaptiva de securitate vizată de Gartner, cum ar fi întărirea protecției, investigarea, detectarea și răspunsul la incidente. Liderii departamentelor securității și ai gestionării riscurilor ar trebui să se asigure că furnizorul lor EPP evoluează suficient de repede pentru a ține pasul cu amenințările moderne ".

"Considerăm că poziționarea noastră ca Challenger este un semn al progresului nostru continuu întegistrat în furnizarea celor mai bune soluții care asigură protecția endpoint a companiilor, fără a afecta performanța sistemele lor și fărăva crea costuri inutile", a comentat Ignacio Sbampato (foto), Chief Business Officer la ESET. "Companiile se pot baza pe cunoștințele și expertiza ESET pentru a-și păstra organizațiile protejate și considerăm că poziția noastră în acest Quadrant Gartner pentru platformele de protecție Endpoint reprezintă o reflectare reală a dezvoltării noastre ca player global în domeniul securității informațiilor".

Potrivit Glosarului IT Gartner, "Gartner Magic Quadrants oferă imagini și instantanee vizuale, analize aprofundate și sfaturi de acțiune care oferă o perspectivă asupra direcției și maturității pieței. Magic Quadrants compara vânzătorii pe baza criteriilor și metodologiei standard Gartner. Fiecare raport vine cu un grafic Magic Quadrant care descrie o piață folosind o matrice bidimensională care evaluează vânzătorii pe baza Completitudinii Viziunii și a Abilității de Execuție. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.