Email:Ora : 13:06    Data : 09-02-2018 Domeniu: IT
AXIS Device Manager – soluţie de management a echipamentelor de securitate

Axis Communications, un lider pe piaţa echipamentelor video de reţea, anunţă lansarea AXIS Device Manager, un instrument software ce poate fi folosit pe teren şi care oferă o metodă rapidă, simplă şi accesibilă de a gestiona majoritatea instalărilor şi a dispozitivelor operaţionale.

Interfaţa produsului este intuitivă, utilizatorii putând să configureze rapid noi dispozitive, fiind compatibil cu mii de camere de reţea Axis şi dispozitive de control acces sau audio.

“Ca furnizor de soluţii dedicate securităţii fizice este responsabilitatea noastră să oferim instrumente de gestiune şi metode de securitate împotriva atacurilor cibernetice. Lansarea AXIS Device Manager accentuează viziunea companiei de a inova pentru o lume mai sigură, mai inteligentă”, a declarat Fredrik Nilsson, VP, America, Axis Communications, Inc.

AXIS Device Manager este un update pentru aplicația AXIS Camera Management şi demonstrează angajamentul companiei de a ajuta clienţii să realizeze implementări rapide şi eficiente. De exemplu, în instalările enterprise, timpul necesar realizării unor sarcini precum instalarea AXIS Camera Application Platform (ACAP), upgrade-ul de firmware, configurarea şi realizarea de setări de securitate, poate fi redus chiar şi cu 90%.

Soluţia software ajută de asemenea la protejarea echipamentelor din reţea printr-o gestiune strictă a protocoalelor HTTPS şi IEEE 802.1x, dar şi a conturilor şi parolelor.

Cele mai importante funcţionalităţi:

- Asignează automat adrese IP;

- Facilitează instalarea, configurarea, înlocuirea şi upgrade-ul fiecărui dispozitiv din reţea;

- Permite copierea setărilor de configurare între mii de echipamente;

- Se poate conecta la multiple servere şi sisteme;

- Poate realiza restaurarea la puncte predefinite şi la setările de fabrică;

- Permite update-uri de firmware;

- Poate gestiona şi actualiza conturi de acces şi parole;

- Permite implementarea şi reînoirea certificatelor HTTPS şi IEEE 802.1x

Securitatea cibernetică este un subiect de interes şi de actualitate, infrastructura fiind necesară să fie verificată şi testată zilnic. AXIS Device Manager îmbunătăţeşte securitatea instalărilor şi oferă un management centralizat facil. AXIS Device Manager va înlocui AXIS Camera Management.

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.

Axis are peste 2.700 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.