Email:Ora : 12:43    Data : 19-02-2018 Domeniu: IT
Producție inteligentă cu Allied Telesis

După mai bine de 50 de ani de la recunoaştere, “Legea lui Moore” continuă să aibă efecte profunde pentru tehnologie și societate. Astăzi, avem dispozitive mai mici decât oricând, care, dimpotrivă, sunt capabile să facă mult mai mult decât am visat vreodată.

Astăzi, putem integra o cantitate enormă de inteligență în aproape orice dispozitiv, iar aceste dispozitive pot comunica informațiile pe care le procesează și le adună în rețelele noastre, unde devin date incredibil de utile. Îmbinarea dispozitivelor și a datelor într-o infrastructură cloud deblochează o cantitate vastă de informații despre afaceri – și cu configurarea potrivită, pot fi utilizate aceste date mai bine ca niciodată.

Pentru a extrage cele mai bune rezultate din datele companiei, este nevoie de mai mult decât arhitectura tradițională a rețelei, deoarece lățimea de bandă și disponibilitatea sunt cerințe esențiale. Allied Telesis a dezvoltat o infrastructură de calcul care se adresează constrângerilor din realitate și oferă un sistem care oferă rezultate reale, beneficii tangibile pentru afaceri.

Unele dintre cele mai interesante concepte de rețea din ultimii ani se regăsesc în Internetul Industriei Lucrurilor (IIoT), unde dispozitivele conectate susțin controlul calității, eficiența fabricării și durabilitatea. Rețelele inteligente sunt în folosul oamenilor și întreprinderile de pretutindeni – dar creează, de asemenea, o complexitate a rețelei.

Allied Telesis are o abordare inteligentă pentru a depăși complexitatea și pentru a permite IIoT să strălucească. Pentru a obține avantajele maxime și o reducere a costului total de deţinere, soluțiile IIoT au nevoie de o arhitectură completă care este testată și validată. Allied Telesis oferă soluții complet convergente, inclusiv aplicații software, rețele, computere și stocare. Soluțiile sale se bazează pe echipamentul avansat de rețea, alături de AlliedWare Plus, sistemul de operare robust, scalabil și rezistent.

Potrivit comunicatului companiei, AlliedWare Plus oferă administratorilor IT instrumentele de care au nevoie pentru a-și gestiona rețeaua distribuită într-un cadru securizat. Construit cu siguranță și cu scalabilitate, AlliedWare Plus încorporează Allied Telesis Management Framework (AMF) pentru a automatiza și simplifica gestionarea rețelei.

AMF reduce costurile de funcționare a rețelei pentru implementările distribuite IIoT, iar Vista Manager, interfața grafică cu o singură panou de sticlă, oferă monitorizarea și gestionarea rețelei cu raportare măsurabilă.

Allied Telesis înțelege că este posibil să fie nevoie să aduceți mai multe sisteme de la diferiți furnizori împreună pentru a oferi o soluție unificată. Pentru ca acest lucru să funcționeze, aveți nevoie de o abordare la nivel de întreprindere pentru integrarea datelor și a aplicațiilor. De aceea, platforma Allied Telesis implementează o arhitectură orientată pe servicii (SOA), în conformitate cu cele mai bune practici pentru integrarea aplicațiilor și schimbul de date.Allied Telesis îmbrățișează ideea utilizării unor standarde deschise pentru interoperabilitate la toate nivelurile rețelei clientului. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.