Email:Ora : 13:36    Data : 20-02-2018 Domeniu: IT
SIVECO România - liderul consorțiului de firme care proiectează și dezvoltă soluții de e-learning destinate instruirii personalului Comisiei Europene

Cei peste 32.000 de angajați ai Comisiei Europene trebuie să se adapteze permanent la schimbarea priorităților economice și politice care impun modificări și actualizări ale fluxurilor și procedurilor lor de lucru. În consecință, CE se preocupă să ofere personalului său resursele care să îi permită să facă față acestor provocări, asigurându-se că angajații săi dețin atât cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și desfășura activitatea în mod eficient, cât și flexibilitatea cerută spre a se adapta și a răspunde pozitiv la schimbare.

Directoratul General de Resurse Umane și Securitate al Comisiei Europene (DG HR) se ocupă de supravegherea politicilor de recrutare, de instruire, managementul carierei, politicile sociale și condițiile de lucru pentru personalul Comisiei Europene. Obligațiile sale includ și asigurarea siguranței clădirilor, angajaților și securității online a CE.

Recent, a fost adoptată o nouă strategie de instruire și dezvoltare a carierei pentru personalul CE, bazată pe modalități inovative de instruire informală și pe integrarea celor mai bune practici din tehnologie și social media.

Pentru realizarea acestor obiective, DG HR a selectat consorțiul format din firmele SIVECO România, SIVECO Belgia și INTRASOFT Internațional pentru a proiecta și dezvolta cursuri specifice de e-learning adaptate cerințelor Comisiei Europene și altor instituții UE.

Menirea contractului cadru TRAINUSER III este de a instrui personalul CE în utilizarea sistemelor informatice pe care le folosesc în prezent, precum și a celor care vor fi lansate pe durata contractului. Pentru eficientizarea instruirii vor fi combinate modalitățile cele mai moderne de instruire, inclusiv “blended learning” și “virtual face-to-face”.

Cursurile puse la dispoziția Comisiei și a angajaților instituțiilor UE au în vedere și instruirea în utilizarea de instrumente accesibile în mod obișnuit pe stațiile de lucru, cum ar fi, de exemplu, editarea paginilor web, folosirea programelor de grafică și de prezentare, gestionarea bazelor de date, și folosirea de soluții mobile, a instrumentelor colaborative, precum și aplicarea unor măsuri de cyber-security.

Contractul cadru are o valoare estimată la 10 milioane euro și o durată de 4 ani.

Florin Ilia (foto), Președinte și Director General al SIVECO România, a declarat: “Selectarea noastră în calitate de partener tehnologic al Comisiei Europene și chiar de coordonator în mai multe proiecte de referință, care implică dezvoltarea de sisteme software complexe, vorbește de la sine despre anvergura și soliditatea expertizei SIVECO România. Recenta câștigare a contractului cadru TRAINUSER III reconfirmă reputația noastră de furnizor de încredere de software și servicii pentru Comisia Europeană. SIVECO, alături de partenerii săi, a contribuit la implementarea a peste 20 de proiecte, în relație comercială directă cu Comisia Europeană. Până în prezent, compania noastră este singurul furnizor de software din România care a reușit o asemenea performanță.”

Cursurile și modulele e-learning dezvoltate în cadrul actualului contract vor fi integrate în sistemul de management al învățării (LMS) folosit în prezent de Comisia Europeană.

Ștefan Morcov, Director Executiv al SIVECO Belgia, a declarat: “Suntem extrem de mândri să anunțăm, din biroul nostru recent deschis la Bruxelles, câștigarea contractului TRAINUSER III. În ultimii ani, participând la un proces de selecție riguros organizat de Comisia Europeană, SIVECO a reușit că convingă prin calitatea proiectelor, prin beneficiile parteneriatelor create, cât și prin nivelul de inovație al soluțiilor propuse. Astfel, recent, soluțiile noastre de eLearning au reușit să câștige încrederea unor noi clienți foarte exigenți, cum sunt Consiliul European și directoratul DG Connect”.

SIVECO România are o experiență solidă în construirea de proiecte de anvergură națională și înaltă complexitate. Portofoliul de referințe SIVECO cuprinde un lung șir de realizări în proiectarea, implementarea și gestionarea cu succes a peste 3.500 de proiecte, pentru peste 1.700 de clienți din 27 de țări de pe 4 continente. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.