Email:Ora : 13:39    Data : 06-03-2018 Domeniu: IT
SAP și Deutsche Telekom aduc Internet of Things în domeniul logisticii

SAP și Deutsche Telekom își extind parteneriatul pentru a include soluții de Internet of Things (IoT) în domeniul logisticii. Cele două companii vor oferi o soluție completă și eficientă din punct de vedere al costurilor, care oferă conectivitate, aplicații software pentru business, urmărire și monitorizare a dispozitivelor și servicii de asistență. Anunțul a fost făcut în cadrul Mobile World Congress 2018 care a avut loc la sfârșitul lunii februarie la Barcelona.

Ca parte a acestui acord, Deutsche Telekom va oferi produse hardware, de conectivitate, de securitate, de monitorizare și de service operațional la un preț transparent. Datele colectate și gestionate de Deutsche Telekom vor fi integrate în core-ul digital al clientului cu ajutorul SAP S/4 HANA. Ambele companii intenționează să creeze și să certifice interfețele dintre platformele Deutsche Telekom IoT Platform și SAP Cloud Platform.

Primul produs lansat în urma acestui parteneriat, conceput împreună cu Roambee Corp, partener Deutsche Telekom, este destinat să îi ajute pe clienți să urmărească și să monitorizeze în timp real starea obiectelor aflate în mișcare. Pe baza serviciilor hardware, de monitorizare și de asistență ale companiei Roambee, Deutsche Telekom și Roambee au creat împreună o soluție end-to-end care abordează scenarii de urmărire a vehiculelor, track-and-trace și intralogistice. Datele sunt colectate în siguranță, în timp real, prin rețelele mobile ale Deutsche Telekom și ale partenerilor săi de rețea și sunt transmise clienților prin intermediul soluției SAP Leonardo IoT, care rulează pe SAP Cloud Platform, pentru a interpreta datele în timp real, permițând astfel o înțelegere și o gestionare mai eficientă a proceselor de afaceri.

Pe fondul creșterii exponențiale a conectivității dintre oameni, dispozitive și obiecte, SAP a anunțat că va extinde serviciul mobil, SAP IoT Connect 365, adăugând conectivitate pentru tehnologia Internet of Things (IoT) de bandă îngustă (NB-IoT) la serviciul său gestionat în cloud pentru companii și operatorii de telecomunicații. Cu un singur contract, aceștia pot simplifica conectivitatea IoT rapid și cu ușurință, reușind să răspundă într-un mod sigur și fiabil provocărilor economiei digitale.

Spre deosebire de implementările on-premise, care necesită investiții inițiale majore, noile servicii se pot conecta fără probleme la o infrastructură de rețea existentă și ajută la minimizarea costurilor și a timpului de lansare pe piață. Cu o conexiune unică și un singur contract SAP, operatorii și companiile pot obține avantaje competitive, își îmbunătățesc poziția brandului pe piață și pot folosi soluții de conectivitatea globală și de management pentru a se diferenția. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.