Email:Ora : 13:46    Data : 08-03-2018 Domeniu: IT
Lansare fastuoasă pentru noile modele Samsung Galaxy S9 şi S9+

Samsung Electronics România s-a întrecut pe sine, organizând la Bucureşti o lansare fastuoasă a noilor modele de smartphone high-end, Galaxy S9 şi S9+. Evenimentul s-a desfăşurat în locaţia noului Face Club de lângă Romexpo Bucureşti, cel mai mare complex de entertainment din ţară. După lansarea multaşteptată în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, luna trecută, Samsung a ţinut să păstreze nivelul exclusivist, prezentând oficial şi pieţei din România noile modele care ţintesc supremaţia în categoria telefoanelor inteligente premium.

Ce este cu devărat nou în cazul celor două noi modele, dorite un adevărat flagship al companiei sud-coreene? Ei bine, în esenţă putem vorbi despre o cameră foto/video îmbunătăţită şi despre un senzor de amprentare repoziţionat sub această cameră.

Noul smartphone dispune de două difuzoare stereo AKG și suportă și Dolby Atmos, care oferă un sunet soround, cu efect de 360 de grade. Vedetele Galaxy S9 și S9+ au ecran Infinity Display de 5,8 inci, respectiv 6,2 inci. Display-ul Super AMOLED Infinity are contrast reglabil, aşa încât telefonul poate funcţiona chiar și în lumina directă a soarelui.

Un argument în plus în favoarea noului Galaxy S9 este încărcarea wireless rapidă. Mai mult, utilizatorii pot conecta cu ușurință dispozitivele Galaxy S9 și S9+ la un monitor, tastatură și un mouse, reuşind să reducă sesiunea de activitate mobilă la una de tip desktop. Nu în ultimul rând, posibilitățile de editare a documentelor și experiența jocului pe mobil au fost îmbunătățite.

Platforma inteligentă integrată în camera foto cea nouă foloseşte realitatea augmentată (AR) și Machine Learning pentru a oferi informații utile despre proximitatea în care se află utilizatorii. Asistentul digital Bixby generează instant informații direct deasupra imaginii spre care este îndreptată camera, identificând obiectul în timp real.

Prin intermediul funcției Live Translation, posesorii noilor modele Samsung pot traduce limbi străine și pot afla cursul valutar în timp real, pot face shopping sau pot afla informații despre caloriile consumate.

Ambele device-uri pot oferi o memorie extensibilă surprinzătoare, de până la 400 GB și dispun de cele mai recente procesoare premium. Telefoanele sunt protejate de Knox 3.1, cea mai nouă generație a platformei de securitate Samsung. De notat şi faptul că noile modele Samsung suportă trei opțiuni diferite de autentificare biometrică - iris, amprentă digitală și recunoaștere facială!

O noutate apreciată este AR Emoji, care folosește un algoritm de învățare al datelor, analizând o imagine 2D a utilizatorului după preluarea a peste 100 de caracteristici faciale, pentru a crea un emoji personalizat, un model 3D care să reflecte și să imite expresii precum clipitul și mișcări ale capului.

Cu siguranţă însă, cele mai importante inovaţii ale noilor modele se regăsesc la nivelul camerei foto. S9 şi S9+ sunt primele smartphone-uri din lume care au camera foto dotată cu diafragmă duală, ccare se adapteaza la lumină asemeni ochiului uman. În condiţii de lumină insuficientă, telefonul foloseşte automat difragma f/1.5, iar în caz de lumină în exces, obiectivul trece în modul f/2.4. De notat şi faptul că respectiva cameră poate filma la o viteză de 960 cadre pe secundă şi poate reda imagini cu încetinitorul, în Super Slow Motion, la o rezoluţie HD.

Noile smartphone-uri Galaxy S9 şi S9+sunt deja disponibile la precomandă, prin partenerii agreaţi, la preţul de 3.900 lei, respectiv 4.400 lei. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.