Email:Ora : 10:57    Data : 15-03-2018 Domeniu: IT
SoftLead anunță o creștere cu 45% a numărului de lead-uri valide pentru anul 2017

Compania Softlead a înregistrat o creștere cu 45% a numărului de lead-uri generate pentru companiile listate în cadrul platformei www.softlead.ro. Cu peste 300 de companii active și peste 500 de aplicații din cele mai importante domenii, Softlead are un rol esențial în activitatea companiilor software din România, prin creșterea oportunităților de promovare și de implementare a soluțiilor proprii pe care acestea le dețin în portofolii.

Din punctul de vedere al domeniilor de activitate, cele mai reprezentative industrii, cu un apetit crescut pentru tehnologizare sunt medical, retail, horeca și producție. Explicația ce stă la baza acestui fapt este dată de faptul că în fiecare dintre acestea creșterile rapide, manifestate prin extinderi, mărirea personalului angajat, nevoia eficientizării fac parte din lista obiectivelor principale.

Având în vedere aceste priorități, selecția aplicațiilor cu cea mai mare rată de implementare include: soluții dedicate managementului documentelor (17.88%), resurselor umane (HR – 16.42%), Enterprise Resource Planning (ERP - 16.79%), Customer Relationship Management (CRM – 10.58%).

Pentru toate solicitările venite prin canalele digitale Softlead, procesul de validare și de asigurare a suportului în vederea unei implementări optime este esențial pentru compania care decide alegerea unei aplicații software. În anul 2017, cea mai importantă implementare realizată prin Softlead este a unei aplicații de tip ERP, definită prin complexitatea modulelor, prin integrări complementare și printr-un set amplu de servicii oferite companiei-achizitor.

“Responsabilitatea selectării companiilor partenere este uriașă, fie că vorbim despre un start-up cu bugete limitate și cu obiectivul de a alege cea mai bună soluție software cât mai puțin costisitoare și scalabilă, dar mai ales pentru o companie evaluată la câteva milioane de euro, de a cărui eficiență și productivitate depind fluxuri complexe și sute de angajați”, Alexandra Roată (foto), Managing Partner, Softlead.

În 2017, Softlead a reușit creșterea cu 45% a numărului de lead-uri valide primite prin canalele proprii, cele mai multe dintre solicitările primite fiind trimise de persoane din poziții de top și middle management, precum și din departamente de execuție (resurse umane, achiziții, IT, contabilitate, etc.). Datorită faptului că au fost intens promovate posibilitățile de accesare a fondurilor europene, a crescut semnificativ și segmentul ofertării pentru start-up-uri care au dorit accesarea programelor dedicate.

Softlead este singura platformă din România de tip marketplace, cu rol de generator de lead-uri pentru soluții software. Lansată pe piața locală la finalul anului 2013, Softlead a reușit să construiască în România un model de business bazat exclusiv pe natura performanței prin oferirea lead-urilor spre companiile de tehnologie și fiind un pol de susținere pentru business-urile-achizitor. În prezent, Softlead deține în cadrul platformei peste 300 de companii IT și peste 500 de soluții software din cele mai importante categorii. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.