Email:Ora : 13:42    Data : 19-03-2018 Domeniu: IT
ELKO anunță primul centru de training și certificare Allied Telesis din România

ELKO Romania, companie-membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță deschiderea primului centru de training local Allied Telesis în România. Programul oferă celor interesați, parteneri sau utilizatori finali, posibilitatea de specializare în mai multe etape, în acord cu cerințele actuale ale pieței. Cursanții au acces la întreaga gamă de certificări Allied Telesis, disponibilă în aceeași formă în întreaga lume.

Primele cursuri au fost organizate in zilele de 15-16 martie la București, la ELKO Demo & Training Center.

Certificările acordate de Allied Telesis se derulează în trei pași: tehnician - Certified Allied Telesis (CAT), professional Certified Allied Telesis (CAP) și expert - Certified Allied Telesis (CAE).

“Suntem conștienți că abordarea cu profesionalism a proiectelor necesită un efort permanent în educarea și pregătirea, atât a noastră, cât și a partenerilor. De aceea am considerat esențială dezvoltarea noastră și investiția în educare și instruire. Allied Telesis este unul dintre principalii noștri parteneri de soluții, iar ELKO Demo & Training Center este locul unde reprezentanții integratorilor pot vedea soluțiile în funcțiune, pot beneficia de sesiuni de training și pot obține certificări care să-i ajute să ofere valoare și să se diferențieze”, a spus Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

ELKO Romania este un distribuitor cu o poziţionare unică în această regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza și cunoştinţele partenerilor, realizând astfel integrări complexe şi eficiente, cu cele mai bune soluții posibile. Datorită nivelului tehnologic ridicat şi al flexibilităţii extinse, produsele companiei Allied Telesis reprezintă baza soluțiilor care decurg din conceptul de Internet of Things (IoT).

“În Europa, anul trecut, în medie 20% dintre companiile cu mai mult de 10 angajați au avut nevoie să angajeze specialiști cu pregătire în IT. Circa jumătate din ele au avut dificultăți în găsirea de personal cu cunoștințele și deprinderile necesare. În acest context, în care nevoia acută de specialiști în soluții IT se manifestă și în România, în aceeași măsură ca pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Allied Telesis și ELKO Romania au deschis primul centru de pregătire profesională.

Împreună ne străduim să contribuim la ridicarea nivelului de pregătire în domeniul rețelelor de comunicații wired și wireless, fie că este vorba de structuri tradiționale, de campus, sau de abordări noi, specifice erei IoT.

Tehnologiile studiate permit absolvenților acestor cursuri să abordeze într-un mod nou și creativ proiectele lor, cu rezultate optimizate în ceea ce privește implementarea și operarea lor ulterioară. Evident, certificarea obținută în urma examenului final este recunoscută în toată lumea și avem deja câteva mii de membri ai clubului celor ce dețin o certificare Allied Telesis”, a declarat Călin Poenaru (foto), Country Manager, Allied Telesis.

De aproape 30 de ani, Allied Telesis livrează soluţii fiabile şi inteligente de conectivitate pentru orice medii, de la organizaţii de tip întreprindere la proiecte complexe de infrastructuri critice pe întreaga suprafaţă a globului. Într-o lume care se îndreaptă către Oraşele Inteligente şi Internet of Things, reţelele trebuie să evolueze rapid ca să ţină pasul cu noi provocări. Tehnologiile inteligente de la Allied Telesis, aşa cum sunt Allied Telesis Management Framework (AMF) şi Enterprise SDN, au grijă ca evoluţia reţelei să ţină pasul cu schimbările, astfel încât reţeaua să ofere soluţii eficiente şi securizate pentru oameni, companii şi "lucruri inteligente" – acum şi în viitor.

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 210 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7700 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.