Email:Ora : 13:52    Data : 20-03-2018 Domeniu: Banci
TransferGo facilitează transferurile rapide între Spania și România

TransferGo, un fintech tânăr, cu origini lituaniene, coordonat din sediul său central de la Londra, specializat pe transferuri transfrontaliere de bani, își extinde viguros operațiunile la nivel european, adăugând axa Spania - România în portofoliul său de țări expeditor/destinatar.

TransferGo a facilitat anul trecut transferuri online în valoare totală de peste 677 milioane de euro între 46 de țări la nivel global. Românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 57 milioane de euro, numărul de clienți înregistrând o o creștere de peste 60% față de 2016.

În cei 5 ani de existență, serviciul online a câștigat încrederea a peste 400.000 de consumatori, ajungând la 2 milioane de transferuri internaționale între 46 de țări. Clienții TransferGo au reușit astfel să economisească un total de peste 20 milioane de euro, comparativ cu alte instrumente disponibile pe piață.

De la sfârșitul lunii martie 2018, TransferGo facilitează și transferurile online între Spania și România. Începând din 2018, clienții TransferGo pot efectua transferuri către și dinspre Spania, cu comisioane fixe, indiferent de suma transferată.

Trimiterea banilor acasă către o rudă este o situație normală pentru românii plecați la muncă în străinătate, iar comunitatea de români din Spania nu este o excepție.
Conform celor mai recente studii, realizate în 2017 de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, din cei 4 milioane de români care au migrat în străinătate, 900.000 cetățeni români sunt înregistrați oficial în Spania, fiind a doua cea mai mare comunitate de români din străinătate. Spania este depășită în clasament numai de Italia, acolo unde sunt înregistrați ca rezidenți peste 1 milion de cetățeni români.

„După ce în 2017 ne-am extins rețeaua la 46 de țări la nivel global, ne bucurăm să continuăm această etapă importantă în evoluția TransferGo cu deschiderea coridorului Spania-România. Suntem încrezători că facilitarea celor mai rapide și avantajoase transferuri între România și Spania le va fi utilă tuturor celor care își doresc să vină în ajutorul celor dragi aflați peste hotare. Vom continua să investim în dezvoltarea serviciilor și simplificarea procesului de transfer online pentru toți clienții noștri, precum și la extinderea acestora.”, a declarat Marius Nedelcu (foto), Country Manager, TransferGo România.

TransferGo este o companie de transfer internațional de bani online, în timp real și la costuri mici, pentru persoanele care doresc să trimită bani peste hotare, fără a plăti taxele mari, percepute de bănci sau de companiile globale, dedicate acestor servicii.

Compania a fost înființată în anul 2012, în Lituania. Sediul central se află, în prezent, în Londra. Serviciile companiei sunt dedicate muncitorilor aflaţi într-o ţară străină. Sistemul de transfer al banilor local in – local out a transformat acest start-up într-o afacere cu tranzacţii între 46 de ţări. România este una dintre principalele pieţe de dezvoltare ale companiei. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.