Email:Ora : 12:15    Data : 30-03-2018 Domeniu: IT
Soluţiile Milestone Systems, prezentate integratorilor din România

Milestone Systems, un lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) şi soluţii de supraveghere, a participat în perioada 26-28 martie la SIEL INVEST Open Days, un eveniment dedicat industriei de securitate din România.

Pe parcursul celor trei zile conferinţă a marcat aniversarea a 25 de ani de activitate pe piaţa din România a companiei SIEL INVEST. În ultima zi a evenimentului, subiectul a fost supravegherea video şi platforma de integrare un număr mare de cameră şi alte echipamente hardware. În cadrul prezentării Milestone Systems a introdus cea mai nouă versiune a aplicaţiei VMS XProtect şi lansarea programului System Builder Program, care permite comunităţii Milestone să livreze hardware pentru software-ul XProtect.

Milestone XProtect este una dintre tehnologiile de top VMS prezentată de Milestone Systems, liderul global în sistemele de video management de reţea. Simplu de utilizat, cu un număr estins de cameră conectate, ultima versiune de Milestone XProtect VMS este un software care a obţinut multiple premii, care ajută lumea să trăiască în siguranţă, protejează bunurile şi creşte eficienţa în afaceri.

Cu această ocazie, reprezentanţii Milestone au lansat şi invitaţia deschisă tuturor celor prezenţi, aceea de a participa la Milestone Integration Day, pe 17 aprilie, în Bucureşti, un eveniment în care integratorii vor putea afla mai multe detalii despre care sunt cele mai importante caracteristici şi specificaţii ale celui mai premiat software VMS din lume şi ce oportunităţi pot fi accesate cu ajutorul lui.

”Invităm pe toţi integratorii de soluţii de securitate să participe la evenimentul Milestone Integration Day. Ne dorim ca prin intermediul acestei ocazii să redefinim împreună viitorul acestei industrii”, a declarat Marina Tacheva, Inside Sales Coordinator Milestone Systems.

Suplimentar funcţionalităţilor oferite de XProtect, printre subiectele ce urmează a fi pe ordinea de zi în cadrul evenimentului din 17 aprilie se numără şi facilităţile oferite de Milestone canalului său de parteneri, respectiv dispozitivele hardware suportate de către platforma software.
Milestone Systems este un lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, compania fiind fondată în 1998 şi operând acum ca o companie independentă, parte a grupului Canon. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.