Email:Ora : 10:12    Data : 05-04-2018 Domeniu: Banci
Cardul de credit Visa Platinum de la CEC Bank, premiat în cadrul Visa Romania Annual Forum

În cadrul evenimentului Visa România Annual Forum, CEC Bank a primit premiul "Premium Product Launch" pentru cardul Visa Platinum. Lansat pe piaţa în septembrie 2017, cardul a fost apreciat pentru beneficiile ataşate în premieră în România la un astfel de card, care se regăsesc de regulă la produsele Visa Infinite: acces la servicii concierge în limba romană şi acces în saloanele business din aeroporturile internaţionale, fără a fi necesar un card adiţional în acest sens.

Prin cardul de credit Visa Platinum se poate accesa o limită maximă de credit de 100.000 lei, la o dobândă de doar 13,5 % pe an. Începând cu data de 2 aprilie şi până la sfârşitul anulului 2018, clienţii pot beneficia de până la 24 rate fixe lunare fără dobânda pentru toate tranzacţiile mai mari de 100 lei efectuate la comercianţii naţionali şi internaţionali, din momentul activării serviciului şi până la încetarea acestuia.

Printre alte beneficii asociate acestui card se se mai pot menţiona: gratuitate la abonamentele lunare pentru serviciile Mobile Banking şi Info SMS, scutire de comisioanele de administrare card în condiţiile deţinerii în banca de disponibilităţi totale de minim 50.000 euro sau echivalent în lei/altă valută, pachet complet de asigurări de călătorie în străinătate, asistenta de urgenţă în străinătate, acces în saloanele Business Class din Aeroportul Internaţional Henri Coandă s.a.

"Optând pentru un card de credit Visa Platinum, clienţii CEC Bank pot accesa atât o limită de credit generoasă, cât şi o serie de beneficii ataşate cardului, servicii utile, dar şi exclusiviste, în ţară şi străinătate. Competitivitatea pe linia digitalizării reprezintă, în prezent, o preocupare majoră a Băncii, iar în acest sens vom continua să încurajăm noile tehnologii şi să susţinem activ dezvoltarea tranzacţiilor de plată electronice", a declarat Radu Grațian Ghețea (foto), Preşedinte - Director General CEC Bank. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.