Email:Ora : 10:14    Data : 05-04-2018 Domeniu: Banci
Mastercarcd a desemnat Libra Internet Bank drept ”cea mai inovatoare bancă din România”

Libra Internet Bank a fost o surpriză a ediţiei din acest an a MasterCard Bank of the Year, unde a obţinut două premii importante – “Cea mai inovatoare bancă” şi “Produsul de economisire al anului”. Pe lângă faptul că a câştigat unul dintre cele mai râvnite premii, cel pentru cea mai inovatoare bancă, este remarcabil că Libra Internet Bank a fost singură bancă premiată din afară Top 6 bănci din România.

“Aceste premii sunt o surpriză foarte plăcută pentru noi. Anul 2017 a fost cel mai bun din istoria băncii, nu doar din perspectiva rezultatelor financiare, ci şi a realizării unor proiecte apreciate în mod deosebit de clienţi, dar iată şi de un juriu atât de prestigios. Mulţumesc tuturor colegilor pentru efortul depus şi acţionarilor pentru sprijinul constant”, a declarat Emil Bituleanu, Director General, Libra Internet Bank.

MasterCard Bank of the Year este un concurs de prestigiu, aflat la a treia ediţie în România. Câştigătorii au fost decişi de un juriu format din aproximativ 30 de personalităţi din mediul de business, academic şi reprezentanţi ai autorităţilor din industria bancară.

Produsul cu care Libra Internet Bank a convins juriul că este cea mai inovatoare bancă din România este chatbotul dezvoltat de specialiştii băncii. Aplicaţia informatică, gândită pentru a uşura cât mai mult interacţiunea clienţilor cu bancă şi a reduce timpul alocat operaţiunilor bancare, preia cereri de credit şi de carduri de credit, dar deschide şi conturi bancare, totul printr-un flux simplu şi rapid, de tip messenger. În numai patru luni de la lansare, chatbotul a înregistrat peste 10.000 de interacţiuni cu persoane interesate de produsele bancare oferite online de Libra Internet Bank.

Premiul pentru “cel mai bun produs de economisire al anului” a fost câştigat de Libra Internet Bank pentru Depozitul la 1 an şi 1 lună, cunoscut sub sloganul “ Dacă vrei dobânda bună, mai pune la an o lună”.

La finalul anului 2017, Libra Internet Bank a depăşit o cotă de piaţă de 1%, în condiţiile în care a raportat un profit net record, de 59,4 milioane de lei, în creştere cu 83% faţă de anul precedent. Aceste performanţe remarcabile se datorează creşterii liniilor de business tradiţionale - profesii liberale, IMM, agricultură, dezvoltări imobiliare, unde experienţa şi inovarea au reprezentat elemente cheie ale succesului.

De asemenea, creşterea a fost susţinută de sectorul de digital banking, unde există specialişti dedicaţi pentru a dezvolta produse şi servicii inovatoare, aliniate cu trendurile la nivel mondial. Pe lângă cele mai inovatoare servicii şi produse de banking online, Libra Internet Bank pune la dispoziţia clienţilor şi peste 50 de sucursale. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.