Email:Ora : 10:20    Data : 05-04-2018 Domeniu: IT
Avecto și Provision anunță un nou parteneriat în domeniul securității IT pentru România, Bulgaria și Moldova

Provision Software Division, firmă cu tradiție pe piața de securitate a informaţiei din România şi furnizor de servicii profesionale, anunţa încheierea unui parteneriat cu Avecto, lider mondial pentru zona de endpoint privilege management, în vederea distribuţiei software-ului Defendpoint reseller-ilor şi clienţilor din România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Fondat în 1997, Provision este un distribuitor cu valoare adăugată, ce oferă atât o gamă largă de soluţii de securitate a informaţiilor cât şi servicii profesionale. În urma acestui contract, Provision va aduce Avecto în Europa de Est, oferind Defendpoint pieţelor cheie şi sprijinind în acelaşi timp resellerii cu training-uri tehnice şi suport de marketing.

Defendpoint combină administrarea privilegiilor şi tehnologia de control al aplicaţiilor într-un singur agent uşor de instalat. Această soluţie scalabilă permite organizaţiilor cu sedii aflate în întreaga lume să elimine drepturile de administrare la nivel global de pe desktop-urile Windows, Mac şi chiar în data centere. Software-ul Defendpoint al companiei Avecto a fost implementat în industriile cele mai reglementate, permiţând organizaţiilor să respecte politicile de conformitate, să obţină eficiență operaţională şi să oprească atacurile interne şi externe.

“Pe lângă avantajele oferite de Defendpoint ca soluţie autonomă, putem aduce mai multă valoare reţelei existente de parteneri şi clienţi McAfee datorită integrării native a Defendpoint cu platforma ePolicy Orchestrator de la McAfee", a declarat Dan Fleschiu (foto), Director, Technologies & Solutions la compania Provision Software Division.

"Suntem încântaţi să facem acest parteneriat cu Provision, un lider respectat în domeniul securităţii IT din România, care aduce ecosistemului Avecto o bogată experienţă şi expertiză", a declarat Peter Schaudeck, Manager Senior Channel al Europei Centrale şi de Est. "Suntem încântaţi să colaborăm îndeaproape cu echipa Provision deoarece furnizăm împreună soluţii valoroase pentru clienţi, care sunt esenţiale pentru prevenirea atacurilor cibernetice".

Provision Software Division este o companie înfiinţată în 1997 ca o investiţie privată, cu capital integral românesc. Provision este un distribuitor cu valoare adăugată ce oferă partenerilor cele mai importante tehnologii, soluţii şi servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking şi virtualizare. Valoarea adăugată business-ului de distribuţie constă în susţinerea proactivă acordată partenerilor şi clienţilor finali printr-o infrastructură de asistenţă tehnică, furnizată de o echipă de experţi certificaţi pe tehnologii.

Avecto, lider mondial pentru zona de endpoint privilege management, permite celor mai mari companii din lume să-şi atenueze atacurile interne şi externe, să îndeplinească cerinţele de conformitate şi să obţină eficienta operaţională într-o lume a securităţii cibernetice aflată în continuă schimbare. Defendpoint, primul software de securitate Avecto, combina managementul privilegiilor şi tehnologia de control al aplicaţiilor într-o singură soluţie pentru Windows, MacOS şi centrul de date.

Avecto a făcut ca peste 8 milioane de utilizatori din întreaga lume să lucreze rapid şi cu succes fără drepturi de administrator, atingând echilibrul dintre securitatea IT şi productivitatea utilizatorilor. Avecto are sediul în Manchester, Marea Britanie, cu birouri în Boston, MA (US Headquarters) şi Frankfurt, Germania, fiind utlizat de companiile din topul Fortune 500 şi având aproape 100 de parteneri în întreaga lume. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.