Email:Ora : 13:16    Data : 24-04-2018 Domeniu: Banci
Clever Taxi a introdus în Brașov CleverPay, o metodă de eficientă plată cu cardul bancar

Clever Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România, disponibilă în 20 de orașe din țară, a implementat CleverPay pentru brașoveni. Clever Taxi și-a făcut intrarea în Brașov în 2013, iar la aproape cinci ani de activitate, a sărbătorește fidelitatea utilizatorilor cu o reducere de 50% la plata cu cardul în aplicație, până pe data de 30 aprilie.

Oferta specială se adresează oricărui utilizator al aplicației și este disponibilă doar pentru plata cu cardul. Datorită noii metode CleverPay, retragerea sumei din contul afiliat se face rapid, fără efort și sigur, prin intermediul serviciului mobilPay. De asemenea, utilizatorii pot introduce un prag de bacșiș standard pentru toate cursele. Discountul este valabil în afara orelor de vârf.

Șoferii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că toate cursele sunt decontate de Clever Taxi, iar contravaloarea lor ajunge în contul de acceptator de plată în aplicație, din platforma Clever Taxi Driver.

În plus, utilizatorii pot seta un prag de bacșiș standard pentru orice plată cu cardul, între 0 și 50% din valoarea totală a cursei. Printre noile funcționalități disponibile în Brașov se numără și introducerea destinației direct în aplicație. Aceasta este vizibilă pentru șoferi doar după începerea cursei.

Clever Taxi este prima aplicație românească de e-hailing care a introdus metoda de plată în aplicație, în urmă cu patru ani. În București și Cluj-Napoca a fost adoptată rapid atât de clienți, cât și de șoferi. Clever Taxi urmărește același succes și în Brașov, cu misiunea declarată de a contribui la descongestionarea traficului și modernizarea orașului printr-un serviciu de transport sigur, rapid și eficient.

Toate detaliile despre noua campanie de reduceri sunt disponibile în aplicație, în secțiunea Clever Info < Știri < Regulament Campanie „50% REDUCERE”.

Din vara anului 2017, Clever Taxi face parte din grupul Daimler Mercedes, care oferă soluții similare la nivel european, pentru a stimula modernizarea metodelor de transport.

Aplicația Clever Taxi este una 100% românească, fiind prima aplicație de e-hailing din România care permite atât plata cash, cât și plata direct din aplicație, prin card bancar. Clever Taxi este disponibil în peste 20 de orașe din țară și are peste 600.000 de utilizatori și peste 80 de milioane de curse efectuate de la lansarea din octombrie 2012. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.