Email:Ora : 11:54    Data : 02-05-2018 Domeniu: IT
Compania Life is Hard câștigă trofeul “Soluția anului 2018” la European IT & Software Excellence Awards

LIFE IS HARD, prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București, piața AeRO, aduce comunității de business din România o nouă recunoaștere a performanțelor în domeniul IT&C: compania a fost desemnată finalistă la 4 categorii distincte ale European IT & Software Excellence Awards - cea mai mare competiție europeană de IT – iar aplicația 24broker cloud a câștigat, recent, marele premiu 2018 (Solution of the year) la categoria Big Data, IoT or Analytics.

24broker.ro este cea mai utilizată platformă de brokeraj în asigurări din România și acoperă întreg spectrul de gestionare a unui business în intermedierea de asigurări, de la un simplu consultant, la brokeri cu o forță proprie de vânzări sau chiar activitatea de banc assurance.

Aplicația permite gestionarea clienților, potențialilor clienți, lead-urilor, activitatea consultanților, ofertele, contractele de mandat, polițele de asigurare, ratele, scadentele, primele colectate, primele vărsate către societăți.

"2018 este al-5-lea an consecutiv când intrăm în finala IT Europa Awards și de la o ediție la alta concurența a fost din ce în ce mai acerbă”, spune Erik Barna (foto), CEO si fondator al LIFE IS HARD. “Câștigarea marelui premiu al categoriei BIG DATA, IOT and ANALYTICS cu produsul 24broker.cloud la cea mai importantă competiție europeană este o recunoaștere publică a valorii pe care această aplicație o aduce pieței”, menționează acesta.

Platforma 24broker este folosită de peste 110 brokeri de asigurări din România, dintre care 6 se află în top 10 ca volum de prime intermediate - ceea ce înseamnă peste 350.000 de polițe emise lunar, volumul tranzacționat prin 24broker.ro depășind 3.000.000.000 lei pe an.

Compania LIFE IS HARD se află la a cincea participare consecutivă la cea mai mare competiție de IT din Europa și are în portofoliu multiple nominalizări și 1 premiu de excelență obținut în 2015, când Soluția 24Routier a fost desemnată cel mai bun produs IT din Europa la categoria Cel mai bun ERP/CRM al anului.

Inovația și impactul semnificativ în business sunt cele două atribute principale pe care le premiază European IT&Software Excellence Awards, una dintre cele mai prestigioase competiții pan-europene ale industriei.
La ediția 2018 a competiției au fost înscrise peste 500 proiecte și soluții de ultimă generație din toate țările Uniunii Europene și nu numai.

LIFE IS HARD face parte din grupul de companii APS, condus de omul de afaceri clujean Cătălin Chiș. Compania are 14 ani experientă în dezvoltarea de aplicații pentru piață B2B din România, iar activitatea echipei este concentrată pe a dezvolta soluții de optimizare a proceselor de business, de reducere a costurilor operaționale și optimizare a proceselor de vânzare.

Performanțele LIFE IS HARD au adus prezenţa succesivă a companiei în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 şi în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East si Africa) și de asemenea nominalizări și premii obținute la competiții internaționale de top.

LIFE IS HARD este implicată activ în susținerea conceptului Brained City și furnizează soluții pentru proiectul Alba-Iulia Smart City și Cluj-Napoca, prin intermediul Cluj IT Cluster - asociație în care compania este membră din 2014. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.