Email:Ora : 11:56    Data : 02-05-2018 Domeniu: IT
Dendrio se pregătește de achiziții

Bittnet, firmă de IT fondată de fraţii Cristian şi Mihai Logofătu, ţineşte o cifră de afaceri de 100 milioane lei până în 2020. GECAD NET, firmă recent achiziţionată de cei doi de la omul de afaceri Radu Georgescu, a fost transformată în DENDRIO, companie care se pregătește de alte două noi achiziţii.

Competentele de integrator multi-cloud rezultate din achiziția respectivă au fost grupate sub marca DENDRIO, care reunește la această oră competențele Microsoft Gold, Cisco Gold, Amazon Web Services , Google, Nexans, Bitdefender, Citrix, Dell, Checkpoint și Veeam.

Bittnet a mai anunţat că pe 25 mai, Adunarea Generală a acționarilor va vota emiterea de obligațiuni corporative în valoare totală de maximum 100 milioane lei (50 milioane lei în obligațiuni corporative și 50 milioane în obligațiuni convertibile), precum și achiziționarea unor participații de 55% în Elian Solutions și de 25% în compania de game based learning Equatorial. Compania IT ar urma să investestească peste jumătate de milion de euro în cele două achiziţii.

“Am declarat încă din 2016 că în opinia noastră piața de IT românească trebuie să treacă printr-un proces de consolidare, aşa cum se intampla la nivel global in toate domeniile, nu doar în IT.

”În 2017 am propus şi implementat o achiziție (GECAD NET) care a dublat cifra de afaceri şi a crescut semnificativ valoarea companiei. În 2018 continuăm aceasta activitate, propunând acţionarilor extinderea companiei prin achiziţii pe ambele linii de business: atât pe zona de training, cât şi pe zona de integrare”, declară Cristian Logofătu (foto). 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.