Email:Ora : 11:58    Data : 02-05-2018 Domeniu: Banci
ABC Eurodent a ales platforma de creditare a Libra Internet Bank

Clinica de stomatologie ABC Eurodent a ales să folosească platforma de creditare a Libra Internet Bank şi să ofere clienţilor sai posibilitatea de a beneficia de servicii stomatologice pe care să le achite prin intermediul unui credit obţinut online.

Cu această ocazie, ABC Eurodent a lansat programul „Zâmbet cu buletinul”, prin care îşi propune să faciliteze accesul clienţilor la servicii şi lucrări stomatologice de calitate, atât de necesare.

Mai mult, pentru că a ales platforma Libra Internet Bank, cea mai inovatoare bancă din România, clienţii ABC Eurodent pot obţine creditul rapid şi exclusiv online, direct din site-ul clinicii.

Mai exact, clienţii ABC Eurodent realizează toate formalităţile necesare pentru acordarea creditului prin intermediul chatbot-ului Libra Internet Bank, iar dacă au nevoie de informaţii suplimentare, le pot obţine prin serviciul de video banking.

Pentru lucrările stomatologice necesare, clienţii ABC Eurodent pot obţine până la 20.000 de lei, fără avans, pe maximum 60 de luni. Oferta este disponibilă atât pentru clienţii băncii, cât şi pentru clienţi noi.

Conform studiilor, un român care ajunge într-un cabinet stomatologic cheltuie, în medie, 1.000 de lei. Valoarea este justificată de complexitatea lucrărilor necesare, 7 din 10 pacienţi având nevoie de servicii stomatologice laborioase şi, în unul din zece cazuri, de restaurare dentară completă. În acest context, nu e de mirare că lipsa banilor este un motiv des invocat pentru amânarea vizitei la stomatolog.

”Înainte de teamă şi de lipsa unei educaţii pentru prevenţie, în calea unui tratament stomatologic stă imposibilitatea de a acoperi costurile unor servicii. Oricât de mult ai încerca să vii în întâmpinarea necesităţilor prin negocieri avantajoase cu furnizorii de materiale şi prin oferte constante, motivul este acolo şi nu poate fi ignorat. Aşa a apărut programul “Zâmbet cu buletinul”, afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog cu competență în chirurgie și acționar al clinicilor ABC Eurodent.
Procedura este simplă: fie că vine în clinică, unde primeşte tot suportul pentru identificarea necesităţilor, fie că doreşte să facă acest demers independent, pacientul selectează produsele şi obţine o estimare de cost, care merge ulterior către bancă.

Noutatea vine din faptul că pacientul este scutit de drumurile până la bancă și de obținerea actelor necesare pentru credit. Procedura se face online, iar răspunsul vine în două ore. Odată aprobat creditul, banca va vira rapid banii în contul clinicii.

”Am decis să venim în sprijinul romanilor care se afla în imposibilitatea de a acoperi serviciile stomatologice necesare, astfel că am răspuns cu entuziasm iniţiativei ABC Eurodent de a integra soluţiile noastre digitale de creditare”, a declarat Octavian Hera (foto), Director Marketing & Digital al Libra Internet Bank. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.